ADNAN OKTAR İLE 5 ADIMDA GECE HAYATININ KURDU OLMA REHBERİ

ADNAN OKTAR İLE 5 ADIMDA GECE HAYATININ KURDU OLMA REHBERİ


Adnan Oktar İle Açiköğretim 


Herkes diskoya, bara gidip, çalan müziğin ritmine kendini kaptırarak, en güzel dans figürlerini sergilemek ister. Lakin %90’ımızın zırıl zırıl ibişe dönüştüğü gecelerde, danslarıyla ön plana çıkıp, hem deşarj olup, hem de hoşlandığı kişiyi etkileyip eve atan kahraman sayısı neredeyse yok denecek kadar azdır.

 

Muhabbete kötü başladığımıza bakmayın. Haberler iyi. Dans ederken ibiş olmak tarihe karışacak. Hem de sadece bir değil, iki değil, üç değil, dört hiç değil, tam beş adımda! Olay aslında hep gözünüzün önündeydi. Hepiniz baktınız, ama göremediniz. Hayatta her şeyin bir cevabı vardır, bizim cevabımız da Adnan Oktar.

 

Hazırladığımız Adnan Oktar Compilation ile ortamlarda hangi tarz müzik dinlerken hangi hareketler yapılır, çalan şarkıya ne gibi yorumlar yaparak en cool ortamların vazgeçilmezi olunuru merak edenlere ilaç gibi geleceğiz.

 

PSY – GANGNAM STYLE (DANS ETMEYİ ÖĞRENİYORUM)

 

Sevgili Adnan Oktar’ın bu video’da öne çıkan en önemli özelliği, bir yandan karşısındaki bayanlarla dans ederken, diğer yandan da az evvel kurutma makinesinden çıkardığı çamaşırları güzelce katlayıp, dolaba sıra sıra dizmesini salık vermesidir. 26. Saniyeden itibaren dikkatlice izlerseniz alttan alttan verilen subliminal mesajı alacak, evde çarşaftı, gömlekti ne varsa ütüleyip dolaba yerleştirmek isteyeceksiniz.

 

33. saniyede başlayan ortam hakimiyeti mutlaka dikkatinizi çekecektir. Adnan Bey kendinden emin ve keskin hareketlerle karşısındakileri adeta hipnotize ediyor. Biz video’da göremiyoruz ama, ağabeyimizin yaptığı “Sen şuraya koş, sen buraya git, sen bi paket Marlboro kap gel, sen iki ekmek al gel!” hareketleri karşısında kah markete, kah mahalle bakkalına doğru uçuşuyorlar. Hala karşısında oturabilen yengeler ise bu cüretlerini taktıkları emniyet kemerlerine borçlular diyebiliriz.

 

 

RIHANNA –  RUDE BOY (MUHABBET AÇMAYI ÖĞRENİYORUM)

 

Dans sorununu çözdünüz diyelim. Hoşlandığınız kız/çocuk size yaklaştı. Fonda bangır bangır Rihanna çalıyor. Ne konuşacaksınız? Gönül ister ki ortamlar geniş olsun, rahatça Rihanna kıçı, Beyonce memesi, Justin Timberlake kasığı konuşabilesiniz… Lakin öyle değil. Daha ilk adımda “yavşak” damgası yemek istemiyorsanız, geniş düşünmeli, karşınızdakini çok derin bir insan olduğunuza ikna edip, güvenilir, namuslu ve düşünceli bir imaj çizmelisiniz.

 

“Rihanna da olsa, insan insandır” temalı Adnan Oktar video’muzda, elimizle dokunmadan karşımızdakinin kalbine nasıl ulaşacağımızı öğreniyoruz. Böylesi bir muhabbet girişiminden sonra reddedilmeniz ihtimal dahilinde bile değil.

 

Aşağıdaki video’muzdaki Rihanna örneğinde de görebileceğiniz gibi, kişi dünyaca ünlü, ele avuca sığmayan bir mega-ultra-fantastik bir star olsa da, sanki mahalleden sümüklü Esma’ymış gibi davranın.

 

42. saniyede Adnan Bey’in Rihanna için “Neydi bu köftenin ismi?” sorusundaki samimiyet ve “Çok ünlülere pirim vermiyorum” tavrı, sizi tırmanmaya çalıştığınız tepeye bir adım daha yaklaştıracaktır.

 

Bu sevimli sorudan sonra muhabbeti önce şarkıcıyı bir ağabey sevgisiyle övmek de işe yarayabilir. Mesela “Çok şeker bir şey bu yau. Boyu da uzun. Baskete mi yazdırsak” gibi cümleler kurabilirsiniz. Şarkıcıyı övmeniz bittikten sonra zekanızı ve insanlara karşı hissettiğiniz yoğun şefkat hislerini ön plana çıkartın. Örnek video’muzda bu yoğun duygular; “Bazen uçuk davranışları oluyor ama cahilliğinden” ve “Etrafındakilerin epey bir kısmı it kopuk” gibi gayet babacan yaklaşımlarla anlatılıyor. Bu sizin, cahil olmadığınızı ve hatta sahiplenme duygunuzun hayli gelişmiş olduğunu gösterecektir.

 

 

METALLICA – SAD BUT TRUE (MULTITASKING ÖĞRENİYORUM)

 

Metallica’yı kim sevmez? Lakin sizden ricamız bu video’yu 16. saniyeden sonra sesini kapatıp izlemeniz. Zira kendinizi içerisinde bulacağınız sürreal ortam aklınızı alacak. Rahat olun. Yıllarca su içerken yürüyemeyen insanlardansanız, multitasking ile ilgili bilmeniz gereken tüm ayrıntıyı bu video sayesinde öğrenebileceksiniz.

 

16. saniyeden itibaren başlayan “Aşure yaptım, kapı kapı geziyorum, kimse açmıyor” dramı ile insanlığın, inançlarımıza karşı olan duyarsızlığı ele alınmış. Adeta uyanmak istediğimiz bir kabus gibi.

 

İki eli yumruk yapıp, havayı yumruklamak ise kas gücünüzü gözler önüne sererken, bir yandan da hayata karşı olan “Kıralım zincirlerimizi! No borders! Fak dı sistım!” diye haykıran asi ruhunuzu ortaya çıkaracaktır. Ardından gelen tek parmak ile gökyüzünü işaret etmeniz, hep ilerlemeye ve gelişime açık olduğunuzu açık eder. Bolca kullanın.

 

En çok ihtiyacınız olacak multitasking dersi ise 58. saniyede geliyor. Yüksek volümde müzik çalan bir ortamda bir kadını nasıl mutlu edebileceğinizi elbette onun yüzüne salya saça saça haykırarak anlatamazsınız. Sizinle haz ve şehvet dolu bir gecenin nasıl olabileceğini anlatmanız için 58. saniyede izleyeceğiniz “Bir elimle göbeğini gıdıklarken, diğer elimle meme altına gılıgılı yaparak seni çok mutlu edebilirim” hareketini şiddetle tavsiye ederiz. Ortam kurdu olmanız için bu şart!

 

Video’nun bu saatten sonraki gidişatı ise yaklaşık olarak şöyle: “Sen şuraya, sen buraya, sen şuraya, sen buraya. Aldı verdi, aldı verdi. Sonra ben kapıları yumrukladım. Aldı verdi, aldı verdi.  Ama ben öyle narin yumruklamışım ki açan olmadı. Sen şuraya, sen buraya. Aldı verdi, aldı verdi.”

 

 

PITBULL – I KNOW YOU WANT ME (ÖZGÜVEN POMPALAMAYI ÖĞRENİYORUM)

 

Özellikle bildiğiniz şarkı çalınca, içinizde hissettiğiniz özgüveni karşınızdakine de yansıtmanız çok önemli. Yoksa kimse görmediği sürece özgüvenin ne anlamı var? İşte bu yüzeysellikten kelli, bildiğiniz şarkı çaldığında yapmamanız gereken ilk şey manyaklar gibi dans etmeye başlamak olacaktır. Kendinden emin insan sadece birkaç ufak hareketle “Ben bu şarkıyı biliyorum. Evde olsak güvercin taklası bile atardım” izlenimi yaratabilmelidir. Tıpkı örnek videomuzdaki gibi.

 

Yapmanız gereken hareket “Otobüste ayakta kalsam da tepedeki askıya tutunmam” figürü olmalıdır.  Hemen akabinde gelen “Sadece iki parmağımı ileri geri yaparak beni istemeni sağlayabilirim” figürü ise özgüveninizi vurdurabileceği en yüksek noktaya değdirmeye yetecektir. Hem de sadece limonata içiyor olsanız bile.

 

Bu arada zaman zaman saatinize bakmayı da ihmal etmeyin. Bu hareket sizin çok meşgul, işi gücü olan bir insan olduğunuz izlenimini verecektir. Hal böyle olunca kimse muhabbeti olmadık yere uzatıp, sizin gibi bir kaplanı kaçırmak istemez.

 

 

 

SAK NOEL – LOCA PEOPLE WTF (KÜFÜR TECRÜBE EDİP SAKİN KALMAYI ÖĞRENİYORUM)

 

İnsan alemlere akınca her türlü şerefsizliğe, kendini bilmezliğe, şaklabanlığa ve elbette ki günümüzün uyuşturucusu olan küfre karşı hazırlıklı olmalı. Zira tüm bu saydığımız aksiliklerin kimden ve nereden geleceği hiç belli olmaz. Böylesi durumlarda genellikle milli içkimizin de tesiriyle asabiyete bağlar ve fevri davranışlarda bulunabiliriz. Çok yanlış. Gelin yapmamız gerekeni hep birlikte inceleyelim.

 

Diyelim ki saatlerdir süren uğraşlarınız sonuç verdi (ki öğretilerimizden sonra aksi mümkün değil.). Hoşlandığınız kişiyle çok tatlı bir muhabbet içerisindesiniz. Fakat o da ne? Birden bire ana, bacı dinlemeden küfür içeren bir şarkı çalmaya başlıyor. Ensenizdeki tüyler kabardı mı? Kabarmasın. Bunu da atlatacaksınız. Hem de tüm sevimliliğinizle.

 

Daracık bar ortamına pompalanan küfür içerikli şarkının küfür kısmını duymamış gibi yaparak, dans etmeye devam edin. Eğer ki tavladığınız kişi İngilizce bilmiyorsa rahatsınız. Ha, kolej bitirmiş, fak, shit, asshole, madıfaka ve c-word gibi her türlü küfre hakim bir birey ise, olayı örtbas etmek için tüm sevimliliğinizi kullanmanız gerekecek. “Küfürü duymadım ben. Duysam dans eder miyiiim? Küfür bizim kitabımızda yazmaz. Küfürn ben…”diye gülümseyerek olayı geçiştirebilirsiniz.

 

Bulunduğunuz mekanda küfürlü şarkılara geçiş yapılması bir bakıma işinize yarayacaktır. Zira “Burası çok bozdu Burcu/Ozan. İstersen eve gidelim. Sana en sevdiğim Haluk Levent plaklarımı dinletmek isterim. Zira orada anaya bacıya ve aileye saygı var.” gibi can alıcı bir cümleyle geceye istediğini sonu kondurabilirsiniz.

 

 

Sizi ve gece hayatınızı seviyoruz.