MUSTAFA SARIGÜL NEREDE?

MUSTAFA SARIGÜL NEREDE?


Searching For A Sugar Sarigül Başlasin!


Play Tuşu olarak sorulmayanı sormak, akla gelmeyeni getirmek bizim için bir hobi. Hobiden de öte bir keyif. Yepyeni projemiz Searching For A Sugar Sarıgül ile karşınızdayız.

 

30 Mart Seçimleri öncesi hemen hemen her kanalda gür saçlarını sergileyen, İstanbul’a uçan arabalı ulaşımı getireceğine inandıran, seçilirse şehirde adam başına 7 park düşüreceği projelerini gözümüze sokan Mustafa Sarıgül nerede?

 

Buharlaşma konulu bir deneye denek olarak katıldığına inanmaya başladığımız o adam nerede? Şişli her sabah Mustafa Sarıgül hayali ile uyanıyor ama onu göremiyor. Şişli’nin ilçe olmasından önce belediye başkanı olarak göreve gelen Mustafa Sarıgül, çaktırmadan yan yan gündemden kayboldu.

 

Peki bizim bilinçaltımızdan oyunu Sarıgül’e veren teyze silindi mi? O projeler unutuldu mu? Hayır! Mustafa Sarıgül’ün ensesindeyiz. Hemen teorilerimizi sizinle paylaşıyoruz ve bu zorlu kovalamacaya sizi de dahil ediyoruz. Searching For A Sugar Sarıgül başlasın!

 

 

Mustafa Sarıgül, Kurtlar Vadisi Kadrosuna Katıldı

 

 

 

Kimi zaman karanlık yönü tartışılan bir politikacı Mustafa Sarıgül. Mafya ile bağlantısı olup olmadığı merak edilen Mustafa Sarıgül aynı zamanda bir halk adamı. Eğer halk adamıysanız ve mafyayla hobi olarak ilgileniyorsanız, siz Kurtlar Vadisi kadrosuna katılmalısınız. Siz o vadiye aitsiniz, Kelebekler Vadisi’ne değil!

 

Yeni sezonda Kurtlar Vadisi’nde Mustafa Sarıgül’ü ve gür saçlarını görmeye hazır olun.

 

 

 

Mustafa Sarıgül, Şişli’de Bakkal Açtı

 

 

 

Şişli’yi Şişli’den daha iyi kim tanır? Mustafa Sarıgül. Şişli’de komşunuzun evinde bir şeyler yanlış gittiğinde kimi arasınız? Tabii ki Mustafa Sarıgül’ü. Çünkü odur tek başına Şişli’nin Esnafbusters’ı olan. Artık bütün deneyimlerini topluma birebir aktarmaya karar veren Mustafa Sarıgül, Şişli’de bir bakkal açmış olabilir. Hatta şu an plastik tabureye oturup, diğer esnaf dostlarıyla tavla oynuyor bile olabilir.

 

 

 

Mustafa Sarıgül, Derya Baykal’ın Programına Katıldı

 

 

 

Seçimler sonrasında bambaşka bir kariyeri tercih eden bir Mustafa Sarıgül düşünüyoruz gözlerimiz kapalı. O zaman karşımıza böyle bir görüntü çıkıyor. Çok fazla bir açıklamamız yok. Sadece Mustafa Sarıgül’ü boncuklar içinde görmek istiyoruz.

 

 

 

Mustafa Sarıgül Yeni Batman Oldu

 

 

 

Christopher Nolan, Ben Affleck, Christian Bale, Joker derken şehrimizin asıl ihtiyacı olan kahramanı unuttuk. Mal varlığını da göz önüne alırsak Mustafa Sarıgül, şu an şehrimizin Batman’i olabilir. Kadir Topbaş gizli gizli Mustafa Sarıgül’ü spot ışıklarıyla çağırıyor bile olabilir.

 

 

 

Mustafa Sarıgül, Serdar Ortaç İle Yepyeni Bir Yaz Albümü Hazırlıyor

 

 

 

Büyükşehirde işleri istediği gibi gitmeyen Mustafa Sarıgül, şansını tatil beldelerinde denemek isteyebilir. Ama tatil beldeleri zordur, kendi kuralları vardır. Projelerinizle seçilemezsiniz tatil beldelerinde, şarkılarınızla yükselirsiniz. Bunun farkında olan Mustafa Sarıgül, tatil beldelerinin taçsız kralı Serdar Ortaç’ın kapısını çalmış olabilir.

 

 

 

Mustafa Sarıgül Gözünü Yaz Festivallerine Dikti

 

 

 

Glastonbury’sinden Primavera’sına bütün festivaller şu anda Mustafa Sarıgül’e göz kırpıyor. Seçim sonrası uzun bir tatile giren Mustafa Sarıgül için istediği hipster olma şansı ayağına gelmiş olabilir.

 

 

 

Mustafa Sarıgül Güney Afrika’da Belediye Başkanı Oldu

 

 

 

Seraching For A Sugar Sarıgül’ün çıkış noktası olan kayıp adamı bulma heyecanının ihtiyacı olan final işte bu! Haberimiz olmadan Mustafa Sarıgül şu anda Güney Afrika’ya metrobüsü getiriyor olabilir.