PLAY TUŞU SUNAR: 30 SAATLİK PRIMAVERA SOUND 2016 PLAYLIST’İ

PLAY TUŞU SUNAR: 30 SAATLİK PRIMAVERA SOUND 2016 PLAYLIST’İ


Çok dev hizmet


Geçtiğimiz haftanın öküzün çok güzel bir trene baktığı gibi baktıran anı, Barselona’da gerçekleşecek Primavera Sound 2016’nın kadrosunun açıklandığı andı. Son yıllarda gerçekleşen birçok kalender müzik festivalini üst üste koyup, bir başına kündeye getirebilecek festival, Radiohead’den LCD Soundsystem’a, The Last Shadow Puppets’tan Tame Impala’ya, PJ Harvey’den Air’a kadar uzanan seçkin mi seçkin sanatçı kadrosuyla, Türkiye’den İspanya’ya festival göçünün önünü açtı.

Kime sorsak diyor ki; “Tabii ayol, aldık biletleri, gidiyoruz.”. Festival afişi ve mega başarılı animasyon videosunu paylaşanların oranını da hesaba kattığımızda, bu yıl yer Primavera, gök Sound 2016.

Headliner kadrosu haricinde, ufak puntoyla yazılan isimleriyle bile Türkiye’nın yıllık konser ihtiyacını tek celsede karşılayan festivale daha iyi hazırlanmanız, dersi derste öğrenmeniz için elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Sizlere Primavera Sound 2016’da sahne alacak tüm isimlerin şarkılarının yer aldığı 30 saatlik mega boy bir playlist hazırladık. Assolist gruplardan başlayıp, afişin en alt kısmında ikamet eden İspanya Hayal Kahvesi grubu kıvamındaki yerel gruplara kadar tüm isimlerin şarkılarının yer aldığı Spotify playlist’ini gönlünüzce sündürün.