YÜREKLERİ KISIK ATEŞTE PİŞİREN BATKID’İN HİKAYESİ FİLM OLUYOR

YÜREKLERİ KISIK ATEŞTE PİŞİREN BATKID’İN HİKAYESİ FİLM OLUYOR


Julia Roberts'ın yüreğine sağlık


Maalesef ki günümüzde insanlığa karşı inancımızı tazeleyen haberlere pek sık rastlayamıyoruz. Rastladığımız nadir anlarda ise onlara dört elle sarılmak ve bu tip haberlerin devamının gelmesi uğruna adaklar adamak istiyoruz.

 

Miles Scott’ın gerçek dünyayı masal formuna sokan hikayesi de kendi tarifsiz güzelliği içinde gerçek olamayacak kadar değerli bir hikayeydi. Dünyanın güzel bir yer olabileceğini bizlere tekrar hatırlatan ve koca bir şehri Miles Scott’ın oyun alanına çeviren harika olay 2013 Kasım’ında gerçekleşmiş, 5 yaşında lösemi teşhisi konulan çocuk hayallerine kavuşmuştu. Koca San Francisco Gotham olmuş ve Batkid kılığına giren Miles Scott kötü adamların peşine düşmüştü.

Bu tertemiz hikaye evvvela belgesel olarak ölümsüzleştirilmişti. Bugünlerde ise işin rengi değişiyor ve Batkid’in hikayesi çok daha büyük bir formata kavuşmak için gün sayıyor. Batkid Begins: The Wish Heard around the World ismiyle Slamdance Film Festival’da gösterilen belgeselden ilham alan ünlü aktris Julia Roberts, yapımcı kişiliğini oyunculuğuyla birleştirerek son yılların en naif olaylarından birini beyazperdeye aktarmak için çalışmalara başladı.

En kısa zamanda gelişip sonuç bölümüne ulaşmasını dilediğimiz Batkid filminin giriş kısmı, sadece gerçekleşme ihtimaliyle bile bizleri ve bu hikayeye tanıklık edenleri heyecanlandıracak cinsten.