BİTMEK BİLMEYEN TWITTER YENİLİKLERİNDE BUGÜN

BİTMEK BİLMEYEN TWITTER YENİLİKLERİNDE BUGÜN


Twitter sokaklarında neler oluyor?


Gün geçmiyor ki Twitter bir yenilikle daha karşımıza çıkmasın. Instagram’ın engellenemez yükselişi, Facebook’un kişisel internet kimliğimiz halimize gelmesinin yanı sıra Vine ve Snapchat gibi yeni uygulamaların sosyal medyanın dengelerini değiştirmesiyle Twitter hayli pasif kaldı. Dünya genelinde yaşanan hareketli günlerde kullanımının had safhaya çıktığı mikro blog sitesi, durgun günlerde ise büyük düşüş yaşadı.

Site analizleri 125 milyon kullanıcının Twitter ana sayfasına girdiği anda topuklarını kaba etlerine vurarak geri kaçtığını gösteriyor. Bu durumu değiştirmek için fazla mesai yapan Twitter yetkilileri fotoğraf düzenleme ve toplu chat gibi yeniliklerine bir tane daha ekledi.

Twitter, kullanıcı aday adaylarını sıkıcı bir sayfa tasarımı ile kaçırmak yerine spor, müzik, moda gibi ilgi çekici kategoriler altında toplanan tweet’lerle göz boyayarak elinde tutmaya çalışacak.

 

Şu sıralar sosyal medya sahasında ayak basmadık yer bırakmayan Twitter, bakalım daha ne gibi yeniliklerle karşımıza çıkacak?