BUZDAN KALELERİN MUHTEŞEM HYPERLAPSE VİDEOSU

BUZDAN KALELERİN MUHTEŞEM HYPERLAPSE VİDEOSU


Sabır, dayanışma ve cesaretin harika uyumu


Beyzbol sopasıyla girişseler, vücudumuzun zerre acımayacağı kadar kat be kat giyindiğimiz şu günlerde içinizi annenizin yapığı tarhana çorbasını kaseden direkt içerkenki gibi ısıtmayı çok isteriz, lakin bu haber içinizi ısıtmak yerine göz zevkinize cila çeker nitelikte.

Fotoğraf sanatçısı Julian Tryba ve timelapse ustası Michael Sutton güçlerini birleştirerek Frozen Fortress adında eşsiz bir videoya imza attılar.

Buzdan yapılmış eşsiz kaleleri andıran mağaralara giren ikili sarkıtlar, buzdan odalar gibi duran oyukları ışıklandırarak izleyenleri müthiş görsellikte bir partiye davet ediyor. Hyperlapse olarak derlenen hareketli görüntüleri, kusursuz color correction ile birleştirdiklerinde epey zengin bir iş karşımıza çıkıyor .

“Timelapse video çekmek inanılmaz bir sabır, sağlam bir mesane ve fazlasıyla cesaret gerektirir” diyen Sutton, ortaya koydukları işin ne kadar zor olduğunu, karşılığında ise en azından bir Instagram fenomeni kadar like’ı hak ettiğinin altını çiziyor.

İkilinin bu muazzam videosunu izledikten sonra projenin kapsamlı detaylarına kendi sitesinden ulaşabileceğiniz gibi Julian Tryba’nın sitesine buradan, Michael Sutton’un sayfasına ise tam şuradan ulaşabilirsiniz.