NEIL PATRICK HARRIS VE AİLESİNİN MUTLU AŞK YUVASI

NEIL PATRICK HARRIS VE AİLESİNİN MUTLU AŞK YUVASI


Bu haber, çok fazla tatlılık içermektedir.


Penelope Cruz ve Javier Bardem’den sonra yaşayan en cool çiftlerden Neil Patrick Harris ve pek sevgili kocası David Burtka, New York‘taki yeni evlerinin kapısını Play Tuşu’na açtı. Şaka şaka, tabii ki öyle bir şey olmadı.

Archictectural Digest dergisi için verdikleri röportajda, ikili Los Angeles’tan New York’a taşınma süreçlerini ve yeni evlerinin dekorasyonuna karar verirken nelere dikkat ettiklerini anlattı.

Şeker olduklarından mütevellit, erimelerinden korktukları için yağmurda sokağa çıkma yasağı koydukları ikizlerini en iyi ortamda büyütmek için canlarını dişlerine takarak çalıştıklarını söyleyen iki ebeveyn; “Ne yapıyorsak, hep çocuklarımızın geleceği için…” diyerek tatlılık katsayılarını ikiyle çarpmayı başardı.

19. yüzyıldan kalma, 5 katlı tarihi köşkümsü evin, minik bir aşk yuvasına dönüşmesi için bir yılı aşkın süredir tespih çekerek beklediklerini belirten ikili “Neyse ki değdi…” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

How I Met Your Mother’daki, her gün başka biriyle münasebete girme sanatının numaralarını anlattığı “Playbook”u yazan çapkın karakterinin aksine, gerçek hayatta 10 yıldır tek eşli bir aşık olmayı başaran Harris ve ailesine ömür boyu mutluluklar dileyerek, minik ikizlerin gözlerinden öpüyoruz.