TEMBELLİK APPLE WATCH İLE TARİH Mİ OLUYOR?

TEMBELLİK APPLE WATCH İLE TARİH Mİ OLUYOR?


Artık oturduğunuz koltuğa yapışamayacaksınız


İşimizde, cebimizde veya evimizin başköşesinde mutlaka bir ürününü anamızdan babamızdan çok gördüğümüz teknoloji devi Apple’ın CEO’su Tim Cook, Salı günü gerçekleşen Goldman Saschs teknoloji konferansında Nisan ayında piyasaya çıkacak Apple Watch ile ilgili bir yeniliği daha duyurdu.

Sınırını bilemeyen Apple meraklıların uğruna iki gün önceden çadırlarıyla mağazaların önünde kamp kurmasını beklediğimiz pek akıllı saat, tembel kullanıcılarını hareket etmeye zorlayacak. Apple Watch, son bir saat içerisinde çok fazla hareket etmeyen sahiplerini bileklerinden titreterek dürtmeyi planlıyor.

Birçok doktorun “Çok fazla oturmak eşittir kanser…” demesinden yola çıkarak bu gelişmeyi hayata geçirdiklerini belirten Cook, adeta çilekeş bir anne gibi; “Alışmak biraz zaman alabilir fakat her şey sizin iyiliğiniz için.” diyerek gözlerimizi yaşarttı.

İlerleyen zamanlarda çok fazla bilgisayar başında durursak kafamıza terlik fırlatması da muhtemel Apple’ın bu yeniliği umarız amacına ulaşır da bir sonraki güncellemeyle “KALK KIZ SOĞAN DOĞRA!” diyerek bizleri hayretler vadisine sürüklemez.