ADAM OLACAK ÇOCUK: RYAN GOSLING

ADAM OLACAK ÇOCUK: RYAN GOSLING


12 yaşındaki dans makinesi


Hollywood’un sarı fırtınası Ryan Gosling’in, adam olacak çocuk kategorisinden bugünlere geldiğini görebilmek pek zor değil. The Mickey Mouse Club’daki performans videoları sayesinde, ufak yaşta bir Ryan Gosling’in, hayranlarının yüreklerini nasıl ısıtabileceğine defalarca şahitlik ettik. O dönemlerde sıkı fıkı olduğu Justin Timberlake’le videolarda yer alarak, üzüm üzüme baka baka kararır kalıbını en iyi anlamlarından biriyle hayata geçiren ve yeteneklerini gözümüze sokan Gosling, şu sıralar taze babalığının mutluluğunu yaşıyor.

Minik boy Ryan Gosling’in yeteneklerine tanıklık ettiğimiz ilk video

 

Sevgilisi Eva Mendes’i azılı hayranlarınca “Dünyanın en şanslı kadını” mertebesine yükselten, kızı Esmeralda Amada’yı ise tüm Hey Girl’leri arasında farklı bir yere koyan Ryan Gosling’e bir kez daha hayran kalmaya hazır mısınız? Youtube’un derinliklerindeki yerini alan iki videoda, 12 yaşında bir Ryan Gosling’in dans konusunda ne kadar donanımlı olduğuna tanıklık etme şansı sizlerle buluşuyor.

Justin Timberlake’le combo yaptıkları video

1992 yılındaki bir dans gösterisinde adeta döktüren minik boy Ryan Gosling, adam olacak çocuk tanımını sürmanşetten bizlerle buluşturuyor.

Hayranları için 100 kupon değerindeki tek kupondan hallice iki video ile, “Okul müsameresinin Hollywood aromasına bulanmış hali nasıl olur?” sorusu cevap buluyor. Tabii böyle bir soruyu soran olduysa…