DUMANLI KAFALARA ÖZEL KAPŞONLU SWEATSHIRT

DUMANLI KAFALARA ÖZEL KAPŞONLU SWEATSHIRT


Snoop Dogg Sokak Modası


Tekstil sektörünün yeniliklere açıklığını alın, Snoop Dogg’la çarpın. Yaratıcılığın kafası en güzel haline kavuşmanız işten bile değil… ‘Sky is the limit’ diyen vapRwear, bir önceki cümlenin sözlük karşılığı kapşonlu swaetshirt’üyle içinizdeki potansiyel Snoop Dogg’a hitap ediyor.

 

Hem kapşonuyla hem de kullanım şekliyle kafanıza hitap eden sweatshirt’ün, boyun kısmında bulunan ipin bambaşka bir amaca hizmet etmesi sayesinde, tekstil sektörünün son dönemlerdeki en kafası yanık tasarımlarından biri ortaya çıkıyor. Çocukluk yıllarımızda, ellerimizle bir o yana bir bu yana çekmekten geri kalmadığımız o  masum ip, vapRwear sayesinde bir nevi sigara kağıdı görevi görüyor. Tercihe göre tütün mamülleri veya marijuana içilebilen sweatshirt sayesinde, Torbacı Sokak Modası bloglarındaki yerinizi almanız kuvvetle muhtemel.

Bir beden büyük almanız halinde ‘Seneye de giyersin’ klişesi, ‘Seneye de içersin’le oyuncu değişikliğine gidebilir. İp görünümlü kablonun uç kısmından yaktığınız sigaranızla, mevsimlik tarım işçisinden hallice kişiliğinizi spor giyimin rahatlığıyla birleştirebilirsiniz.

Balotelli’ye benzemiyor mu? Benziyor

Değişik renklerde seçenekleri mevcut vaprWear’leri şuradan satın alabilirsiniz.