TRAINSPOTTING 2’NİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

TRAINSPOTTING 2’NİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI


T2 hayırlı olsun


1996 yılında Irvine Welsh’in aynı adlı romanından uyarlanan ve anında klasikler arasına giren Danny Boyle filmi Trainspotting’in devamının geldiğini daha önce duyurmuştuk. Yeni filmden gelecek en ufak bir bilgi kırıntısına bile muhtaç olduğumuz şu günlerde ise iyi haber sonunda geldi; Trainspotting 2’nin çekimlerine resmi olarak başlandı!

Yönetmen koltuğunda oturan Danny Boyle ve Ewan McGregor, Robert Carlyle, Ewen Bremner ve Jonny Lee Miller’dan oluşan oyuncu kadrosunun 20 yıl sonra tekrar buluştuğu filmin çekimleri için uzun zamandır kadrodaki tüm isimlere uyacak bir takvimin oluşturulması bekleniyordu. Sonunda tüm parçalar yerine oturdu ve orijinal ekip 20 yılın ardından bir kez daha toplandı. Uzun zamandır eli kulağında olan ve “ha başladı, ha başlayacak” denen çekimlerin başlaması ise özel bir video ile duyuruldu. İlk filmden görüntülerin yer aldığı kısa teaser’da henüz yeni filmden bir kare yer almasa da önemli bir ipucu paylaşıldı. Buna göre teaser’dan anladığımız kadarıyla resmi adı bir türlü konulamayan filmin tam adının T2 (veya T-Squared, burası biraz muamma) olacağını söyleyebiliriz.

Vizyon tarihi 27 Ocak 2017 olan Trainspotting 2 ya da çiçeği burnunda adıyla T2’yu merakla bekliyoruz. Trainspotting ateşini resmi olarak yakan kısa teaser’ı aşağıda izleyebilirsiniz.