PHARRELL: “YENİ BİR N.E.R.D ALBÜMÜ HAYAL DEĞİL”

PHARRELL: “YENİ BİR N.E.R.D ALBÜMÜ HAYAL DEĞİL”


Beklemedeyiz...


2010’daki Nothing albümünden sonra sesi soluğu pek çıkmayan ABD’li Funk Rock grubu N.E.R.D’ün yeni albümü çok uzakta değil gibi gözüküyor.

En son 2014’te The Spongebob Movie için yaptıkları şarkıyla ismini tekrar hatırladığımız N.E.R.D’ün, gruptan sonra alıp başını yürüyen üyesi Pharrell Williams’ın 2015’te katıldığı bir radyo programında Twitter üzerinden hayranlarının sorularını yanıtlarken “N.E.R.D bir daha albüm yapacak mı?” sorusuna verdiği “Albüm yolda” cevabına güncelleme geldi. Yine katıldığı bir radyo programında dinleyicilerin sorularını yanıtlayan Pharrell Williams, “Üstünden bir sene geçti, N.E.R.D albümü ne alemde?” sorusuna “Her şeyin zamanı var, takipte kalın” şeklinde yanıtladı. Son olarak N.E.R.D’de birlikte çalıştığı Shay Haley’nin geçen seneki Londra konserinde konuk olarak sahne alan Williams’ın, “Neler kaydettiğimizi bir duysanız aklınız uçar” şeklindeki açıklaması bizleri de son derece heyecanlandırmıştı.

Hazır albüm haberleri sıklaşmışken Pharrell Williams’ı yeni bir N.E.R.D albümü için elini çabuk tutması yönünde sıkıştırmamızın vakti geldi diye düşünüyor ve o tarih gelene kadar sizleri grubun en sevilen şarkılarından You Know What ile baş başa bırakıyoruz.