STRANGER THINGS’İN YILDIZLARI BÜYÜMÜŞ DE DAZED’E KAPAK OLMUŞ

STRANGER THINGS’İN YILDIZLARI BÜYÜMÜŞ DE DAZED’E KAPAK OLMUŞ


Bildiğiniz Mike ve Eleven, bilmediğiniz gibi görüntülendi


Geçen yazın en güzel sürprizlerinden Stranger Things, yayınladığı 8 bölümün ardından 2.sezon için sabırsız bir bekleyiş başlattı. Netflix orijinal yapımı dizinin; gizem, macera ve korkuyla kuşatılmış, merak uyandıran aynı zamanda da nostaljik duyguları körükleyen hikaye örgüsüyle şimdiden ardına büyük bir fan kitlesi taktığını hepimiz biliyoruz. 80 klasiklerine sıklıkla selam çakarak koca bir jenerasyonu duygulandıran dizi, hikayesiyle bütünleşmiş soundtracklerinin yanında oyuncu kadrosunun harika kimyası ve başarılı performanslarıyla da göz doldurmaktan çekinmedi.

millie-bobby-brown-finn-wolfhard-stranger-things-dazed-1

Geçtiğimiz Emmy Ödülleri’nde de uzun saatler bekleyiş içinde olduklarından acıkmış olmaları çok muhtemel katılımcılara bisikletleriyle dağıttıkları sandviçlerle sempatikliklerine sempatiklik katan çocuk oyuncuların, iki sezon arasında geleceğin kaliteli oyuncularından olacaklarını öngörebildiğimiz gibi büyüme evrelerini de hayretle izliyoruz.

Dizinin baş karakterlerinden Mike ve Eleven’ı (birbir) canlandıran Finn Wolfhard ve Millie Bobby Brown, DAZED dergisinin kış sayısının kapağını şenlendirmek üzere objektif karşısına geçerek sevenlerine “Aman da sen ne kadar büyümüşsün” dedirtecek fotoğraflar ortaya çıkardı.

millie-bobby-brown-finn-wolfhard-stranger-things-dazed-3

millie-bobby-brown-finn-wolfhard-stranger-things-dazed-2

Collier Schorr tarafından fotoğraflanan genç yıldızlar, verdikleri ropörtajda seçmelerden geçip rollerini nasıl kaptıklarından da bahsetti.

Millie Bobby Brown, “Bana hiçbir şey söylemediler, sadece senin adın BirBir, kendini ET’ymişsin gibi düşün dediler. Bu kadardı, ertesi gün rolü kaptım.”

1195002

Finn Wolfhard, “Hasta yatağımdan, telefonumla bir e-mail gönderdim. Mike ve Ross (Duffer kardeşler, dizinin yaratıcıları) çok sevdi ve tekrar yapmamı istediler. En son Los Angeles’a gittim ve onlarda tanıştım.”

1195021

Dizinin diğer karakterleriyle uyumları, kadroya seçilmelerinin ardından yaşadıkları ve daha birçok şeyden konuştukları ropörtajın tamamını okumak isteyenler Mike için şuraya Millie Bobby için de buraya tıklayabilirsiniz.