GUARDIANS OF THE GALAXY’NİN ÜÇÜNCÜ FİLMİ DE JAMES GUNN’A EMANET

GUARDIANS OF THE GALAXY’NİN ÜÇÜNCÜ FİLMİ DE JAMES GUNN’A EMANET


Arayı çok açmayalım James'ciğim


Çizgi roman dünyasının son zamanlardaki en başarılı uyarlamalarından biri olan Guardians of the Galaxy serisinin yönetmeni James Gunn, üçüncü filmde de yönetmenlik koltuğunda oturacağını açıkladı.

İlk filmi 2014’te sinemalarda gösterime girip büyük beğeni toplayan ve ikincisi de 28 Nisan’da vizyona girecek Guardians of the Galaxy serisinin yönetmeni James Gunn, seriyi üçleyeceğini duyurdu. Facebook üzerinden yaptığı paylaşımla “Gerçekten yapmak istediğim, bu filmi çekmenin kalpten gelen bir şey olduğunu hissetmekti. Hollywood’da seri filmlere gelişigüzel bitiş tarihi veriliyor ve üçüncüsü yokmuş gibi davranılan bu aşağılayıcı geleneğin bir parçası olmak istemiyordum. Bunu para için yapamadım. Bunu yapmak zorundaydım çünkü yapmam gerektiğini hissettim. Kariyerimde, öyküler ve karakterler için tutku ve sevgi dışında hiçbir seçeneğe dayalı tercihler yapmadım.” diyerek hem projeye olan sevgisini duyurdu hem de bu haberle serinin yeni filmi için heyecanlanmamızı sağladı.

Arayı çok açmadan devamının da gelmesini dilediğimiz; başrollerinde Chris Pratt, Dave Bautista, Kurt Russell ve Zoe Saldana gibi isimlerin yer aldığı Guardians of the Galaxy Vol 2. 28 Nisan’da sinemalarda.