THE GET DOWN İKİNCİ SEZONU İPTAL OLDU

THE GET DOWN İKİNCİ SEZONU İPTAL OLDU


Bir güzel diziyi daha uğurladık


Baz Luhrmann’ın yapımcılığını yaptığı Netflix dizisi The Get Down, düşük izlenme sayısıyla ikinci sezona geçemeden iptal oldu.

70’erin New York’unda, Disko müziğinin altın çağında rap müziği ve hip hop kültürünü keşfeden beş gencin hikayesini anlatan The Get Down bu sene yayınlanan ilk sezonunun ikinci yarısından sonra Netflix tarafından iptal edildi. Genç kadrosu, ilgi çekici bir dönemi anlatması ve başarılı soundtrack’ine rağmen düşük izlenme rakamları yüzünden iptal edilen dizinin oyuncuları “Eğer ikinci sezon hayata geçseydi bizi neler bekliyor olacaktı?” sorusunu yanıtladılar.

Dizinin genç oyuncularından Justice Smith, Herizen Guardiola ve Shameik Moore verdikleri röportajda “Bizce dizi daha kısa ve basit bir anlatıma sahip olmalıydı, bu sayede elimizde ikonik bir şey olurdu. Eğer dizi devam bizleri biraz daha RnB ve Hip Hop’a bulanmış görecektiniz. Belki de biraz boy band’lik kim bilir. Yavaş yavaş 80’lere geldiğimiz için değişen gece hayatı ile ilgili söyleyecek şeylerimiz de olabilirdi.” açıklamasıyla bizi hem heyecanlandıran hem de üzen açıklamalarda bulundu.

Dizinin yapımcısı ve yaratıcısı Baz Luhrmann ise dizinin vedası ile ilgili Facebook hesabından bir metin paylaştı.