THE TERMINATOR JAMES CAMERON YAPIMCILIĞINDA GERİ DÖNÜYOR

THE TERMINATOR JAMES CAMERON YAPIMCILIĞINDA GERİ DÖNÜYOR


I'll be back!


Olacak mı? Olmayacak mı? Belirsizliği devam ederken, kendisi de bizzat projenin içinde olan Arnold Schwarzenegger’in Cannes Film Festivali’nde yaptığı açıklamaya göre The Terminator geri dönüyor!

1984 yılında vizyona giren Linda Hamilton, Michael Biehn ve Bill Paxton gibi isimlerin yer aldığı bilim kurgu sinemasının önemli örneklerinden olan The Terminator, tekrar beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Daha önce serinin devam filminin maddi yetersizlikler yüzünden iptal olması üzerine The Terminator defterinin kapandığını düşündüğümüz Arnold Schwarzenegger, 70. Cannes Film Festivali’nde yaptığı açıklama ile James Cameron’un prodüktörlüğünü üstleneceği ve yönetmen koltuğunda da Deadpool’un yönetmeni Tim Miller’ın oturacağı yeni bir Terminatör filminin müjdesini verdi.

Titanic, Avatar ve Aliens gibi filmlerin Oscar Ödüllü yönetmeni James Cameron’ın seriyi baştan mı çekeceği yoksa kaldığı yerden mi devam ettireceği şimdilik belirli değilken; Arnold Schwarzenegger’in daha önce verdiği röportajlarda bugüne kadar oynadığı Twins ve Conan gibi filmlerini yeniden çekmek gibi fikirler olduğunu açıklamıştı.