CARPOOL KARAOKE’NİN YARATICISINDAN YENİ PROGRAM

CARPOOL KARAOKE’NİN YARATICISINDAN YENİ PROGRAM


Yeni eğlencemiz hayırlı olsun


James Corden’ın sunuculuğunu üstlendiği BBC’nin sevilen programı Carpool Karaoke’nin yapımcı şirketi Fulwell 73, yeni bir müzik programı hazırlıyor.

Adele-James-Corden-Carpool-Karaoke-on-The-Late-Late-Show-jan-2016-billboard-650-1

Bugüne kadar Red Hot Chili Peppers, Metallica, Adele, Sia ve Justin Bieber gibi müzik dünyasının etkili isimlerini ağırlayarak arabada hem şarkı söyletip hem de şekilden şekle sokan program Carpool Karaoke formatının yaratıcı ekibi, BBC Music için hazırlayacakları yeni programla Youtube’un sağ sekmelerini fethetmeye geliyor.

Ben Winston, Leo Pearlman, Ben Turner ve Gabe Turner’dan oluşan prodüksiyon şirketi Fulwell 73 tarafından hayata geçirilecek proje; skeçler, canlı performanslar ve röportajlardan oluşacak.Sunuculuğunu Carpool Karaoke’nin aksine James Corden’ın yapmayacağı yeni program, BBC’nin ve müzik dünyasının önemli televizyon programlarından Top of the Pops’ın günümüze uyarlanmış bir versiyonu gibi olacak.

Büyük isimlerle çalışmasının yanı sıra, birçok gruba tanıtım ve müzik videoları çekip ve kariyerleriyle ilgili belgesellere imza atan Fulwell 73, eğer BBC ile tekrar anlaştıysa bir bildikleri vardır diyelim.