KEANU REEVES VE WINONA RYDER ROMANTİK KOMEDİDE BULUŞUYOR

KEANU REEVES VE WINONA RYDER ROMANTİK KOMEDİDE BULUŞUYOR


Destination Wedding


25 sene önce Francis Ford Coppola’nın Bram Stoker’s Dracula ve Richard Linklater’ın 2006 yapımı A Scanner Darkly’de bir araya gelen Keanu Reeves ve Winona Ryder bir kez daha aynı filmde buluşmaya hazırlanıyor.

Clkd-PRWQAAGndk

İki oyuncunun ismini duymanın bile yüzümüzü güldürmesi yetmiyormuş gibi bir de 11 yıl aradan sonra tekrar aynı filmde buluşuyorlar. 90’ların popüler romantik komedisi Mad About You’nun yazarı ve yapımcısı tarafından hayata geçirilen Destination Wedding, arkadaşlarının düğünü için aynı otelde konaklayan iki aşk konusunda bahtsız insanın hikayesini anlatacak. Daha önce Bram Stoker’s Dracula ve A Scanner Darkly’de aynı sette bulunan ikili için bu film, birlikte çektikleri üçüncü film olacak.

“Komedi karaktere ve gerçeğe oturtulduğunda hem komik hem de başarılı bir iş ortaya çıkıyor. Bu çerçevede baktığımızda Vic’in senaryosu uzun zamandır okuduğum en iyi şeylerden biri” açıklamasını yapan filmin yapımcısı Robert Jones, zaten hiç heyecanlanmamışız gibi bizleri bir kat daha heyecanlandırıyor.