DEADPOOL 2’NİN YÖNETMENİNDEN BRUCE LEE FİLMİ GELEBİLİR

DEADPOOL 2’NİN YÖNETMENİNDEN BRUCE LEE FİLMİ GELEBİLİR


45 yıl sonra tekrar Enter The Dragon


John Wick ve Deadpool 2 gibi filmlerin yönetmenliğini yapmasının yanı sıra, yıllardır Hollywood‘da dublör koordinatörlüğü yapan ve dövüş koreografileriyle arası çok iyi olan David Leitch, Bruce Lee’nin 1973 tarihli dövüş sanatları efsanesi Enter The Dragon‘un yeniden çevriminin başına geçebilir.

bruce lee

Bruce Lee’nin son filmi olan Enter The Dragon, 1973 tarihinde, vizyona girdiği andan itibaren hikayesi ve kült dövüş sahneleriyle her dönem kendini izleten ve her yaşta koltukların üzerinden birbirimize uçan tekme atmamıza sebep olmuştu. Filmin yeniden çevrim söylentileri bile 90’lı yılların ortalarında dolabımızın derinliklerine ittirdiğimiz mınçıkalarımızı ortaya çıkarmaya yetti. Bir de üzerine filmin başında David Leitch ismi iyice heyecanlanmamıza sebep oldu. Filmin bu sıralar yapılacak bir yeniden çevrimi, artık uzay boşluğunda süzülen karate ve kung-fu kurslarının tekrar her mahallede açılmasını sağlayabilir.

Henüz pek fazla detayı açıklanmayan film için senarist arandığı söylentileri de dolanıyor. Bruce Lee’nin yerine gelecek kişinin üzerine çok ama çok ağır bir yük yükleneceği kaçınılmaz ama diğer yandan baktığımızda ise herkesin bu efsane rolü oynamak istediği gerçeği de var. Umuyoruz ki düzgün bir cast ve gerçekten işinin hakkını verecek bir başrol bulabilirler.