ALÇIDA 3D İNOVASYONU

ALÇIDA 3D İNOVASYONU


Kirik Kemiklere Deva Deniz Karaşahin İcadiyla Geliyor


3D baskı teknolojisinin anlat anlat bitmeyen faydalarında bugün Türkiye'den bir haberimiz var. Endüstriyel tasarımcı Deniz Karaşahin'in elinden çıkma 3D baskı mucizesi Osteoid, geleneksel alçı yöntemlerine meydan okuyor ve kırık kemiklerinizin daha çabuk iyileşmesi için elinden geleni ardına koymuyor.  3D baskının sunduğu güzelliklerin sağlık sektörünün de radarına girmesi de iyi haberlerden biri.

 

 

 

Bu tasarımıyla, 2014 Golden A' Design Ödülleri'nde 3D-Printed Forms and Products Design kategorisinde ödülleri de kucaklayan Karaşahin'in mega şahane icadı alçılı kol kaşınması derdini de bir kenarı süpürüyor. Yolladığı ses dalgalarıyla kırık kemiklerinize deva olan Osteoid’i günde 20 dakika kullanmanız sayesinde geleneksel alçı yöntemlerine göre kırık kemikler daha çabuk iyileşebiliyor. Osteoid aynı zamanda pek de estetik.

 

 

 

Bir diğer iyi haber de Osteoid’in ilerleyen zamanlarda kişisel üretime geçeceği ve kırık kemiklerinizi istediğiniz renkte ve şekildeyken iyileştirebilecek olmanız. Aklınızda bulunsun, kolunuz kırılırsa eğer artık Osteoid var.