BÜYÜK TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ BİR SANİYEDE NE KADAR KAZANIYOR?

BÜYÜK TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ BİR SANİYEDE NE KADAR KAZANIYOR?


Bu Siteyle Gözünüzün önünde


Zenginin malı züğürdün çenesini yorar derler. Eminiz ki; birçoğunuz Google, Facebook, Twitter, Sony, HP, Samsung, Apple gibi dev teknoloji markalarının gelirlerini konuşuyor ve sahiplerinin arkalarından sallıyorsunuzdur. Biz de sürekli bunu yapıyoruz. Peki bu dev markalar bir saniyede tam olarak ne kadar para kazanıyor merak ediyor musunuz? Biz ediyoruz. Sesimizi duyan ve en az bizim kadar meraklı olan WorldPay Zinc, büyük teknoloji şirketlerinin kazançlarını anlık olarak görebileceğiniz interaktif harita yayınladı ve Günün Sitesi bölümümüze konuk oldu.

 


Favori teknoloji devi saniyede ne kadar kazanıyor?

 

WorldPay Zinc, büyük teknoloji şirketlerinin gelir ve karlarını karşılaştırmamıza olanak sağlayan dinamik infografik işini sunar. İster inceleyin, isterseniz tahmin yürütün, isterseniz de Google ile Facebook’u karşılaştırın. Teknoloji devlerinin servetlerini nasıl inşa ettiklerine şahit olun.

 

Biz kar – zarar durumlarını gerçek zamanlı görebileceğimiz sitede biraz vakit harcadık da; Apple son 30 saniyede 162,585 dolar gelir elde etti. Twitter’ın ise yapılacak bir hayli işi var gibi görünüyor. Çünkü büyük şirketler dakikada minimum yüzbinler kazanırken Twitter'ın en az 1000 dolar zarar etmesi üzücü.