DRONE’LAR GOFOR UYGULAMASI YÜZÜNDEN HER EVE GİRECEK

DRONE’LAR GOFOR UYGULAMASI YÜZÜNDEN HER EVE GİRECEK


Biz Kesin Alacağiz Da Sizi Bilemeyiz


Yükselişteki teknolojik ürünlerden Drone’lar için Gofor adında harika bir proje yapılıyor. Alex Cornell ve Phil Mills isimli iki arkadaşın projesi olan mobil uygulama çok yakında piyasada olacak. Gofor uygulamasıyla birlikte sahibi olduğunuz Drone’ları istediğiniz şekilde kullanabileceksiniz. Bu gidişle hepimiz peynir ekmek alır gibi Drone satın alacağız.

 

Örneğin; aracınızla giderken Drone’unuz size havadan yol bildirimi yapabilir, evinize doğru yürürken Drone’unuzu önden yollayıp yolun durumunu inceleyebilirsiniz. Yolunuzun üzerinde herhangi biri varsa bunu çok önceden görebilirsiniz. Harika bir manzaraya karşı dururken Drone’unuza fotoğrafınızı çektirebilirsiniz. Ya da evinizde değilken; Drone’unuzu eve gönderip orada olup bitenleri kolaçan edebilirsiniz.

 

 

Şimdi isterseniz sizi tanıtım video’suyla baş başa bırakalım da siz de aklınızı alacak projeyle yapabileceklerinizi kendi gözlerinizle görün.

 

 

 

Gofor’un fikir babaları Alex Cornell ve Phil Mills; bu iki ismi unutmayın hatta bir kenara not alın. Çünkü; ilerleyen günlerde Facebook veya Google bu ikilinin yarattığı projeyi satın almaya kalkarsa adlarını daha çok duyabiliriz. Daha geçen hafta bir dünya drone satın alan Facebook, bununla da yetinmeyip Oculus Rift’i de satın almıştı. Drone’lara karşı bir zaafı olan Facebook, Cornell ile Mills’in projesi olan Gofor’u her an satın alabilir.