GOOGLE CHROME, SPOILER DERDİNİZİ ÇÖZDÜ

GOOGLE CHROME, SPOILER DERDİNİZİ ÇÖZDÜ


Spoiler'sız Bir Dünya Için El Ele


Pazartesiler insan psikolojisini yeterince zorluyor ancak geçtiğimiz Pazartesi ayrı bir işkenceydi. Game of Thrones’un nefret etmeyi en çok sevdiğimiz karakteri Joffrey hakkın rahmetine kavuştuğunda, “Kara haber tez duyulur” atasözünü bizzat tecrübe ettik. Amerika saatiyle Pazar gecesi 9.00-10.00 sularında Westeros cehennemlerine göçen Joffrey’nin yarattığı spoiler dramına, gerek Facebook, gerek Twitter, gerekse bizi çok seven arkadaşlarımızın özel mesajlarıyla maruz kaldık. Müjdemizi isteriz, artık spoiler cinnetlerinin sonuna geldik.

 

Google Chrome’daki ‘Silencer’ isimli eklentisi, “Lost’taki herkes aslında en başından beri ölüydü.”, “Spartacus’te arenayı yıktılar.”, “Ted, Robin’e vardı.” diyerek sizi hunharca hayattan soğutan arkadaşlarınızı soğukkanlı bir şekilde 12 yerinden bıçaklama dürtünüzü bastırıyor. Silencer’ı kurduktan sonra, maruz kalmak istemediğiniz her şey ile ilgili anahtar kelimeleri giriyorsunuz ve sonuç: Yaşasın temiz internet!

 

 

 

 

 

Bahar temizliğinize başlamadan hatırlatalım, Silencer size yalnızca spoiler’sız bir hayat vadetmiyor. Aynı zamanda ‘düğün’, ‘selfie’ gibi anahtar kelimeler kullanarak, sevgili arkadaşlarınız ördek suratları ve düğün fotoğraflarından da sonsuza kadar kurtulabilirsiniz.