HER GAME OF THRONES ÖLÜMÜNE BİR AFİŞ

HER GAME OF THRONES ÖLÜMÜNE BİR AFİŞ


Game Of Thrones Hayrani İllüstratörlerin Durmaya Niyeti Yok


Yeni başlayan Game of Thrones dördüncü sezonuyla evde kılıç kalkan kuşanmış bir şekilde dizinin yeni bölümlerini izlemeye koyulduk. Boğaz Köprü’sünü geçerken sıkışıp kaldığımız trafikte bir seyyar satıcıdan aldığımız kılıç, kalkan ve okun bir işe yaradığını görmek ne kadar güzelse dizi de o kadar güzel. İşte aynı bizler gibi dördüncü sezonu beklemekten sıkılan Game of Thrones hastası tasarımcı Robert M. Ball, dizinin şu ana kadar yayınlanan tüm bölümleri için birer afiş tasarlamaya devam ediyor.  

 

HBO tarafından yaptırılan çalışma; birkaç hafta önce dizinin ilk iki sezonunun tüm ölümleri tasarlanan afişlerle sayfalarımıza konuk olmuştu. Geçen süreç içerisinde çalışmaya devam eden Ball, bu sefer de üçüncü sezonun tüm ölümlerini muazzam afişlerle elden geçirmiş.  

 

Tasarımcının ‘Beautiful Death’ ismini verdiği çalışmasına son eklenenler için sizi hemen aşağıda bulunan görsellere bekliyoruz.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robert M. Ball’ın ‘Beautiful Death’ adlı koleksiyonunu yerinde incelemek isteyenleri ŞÖYLE alalım.  

 

Bu arada, yeni sezonu başlayan dizinin manyaklığı tüm dünyayı sarmış durumda. Roberto Flores isimli tasarımcı bir süredir hayalini kurduğu görsel çalışmasıyla karşımıza çıktı. Game of Thrones’u uzun zamandır 2D bir dövüş oyunu gibi hayal eden sanatçı Westeros’un güllerini Street Fighters’la Tekken arasında gidip gelen bir şekilde kapıştırdı.  

 


Tyrion ve Cersei Lannister AKA iki düşman kardeş, Dothraki aşiretinin merhum ağası Drogo ve kellesi alınan Robb Stark birbiriyle kapıştırıldı.  

 

Bununla da yetinmeyen Roberto Flores, Albert Li ile Alex Shum adlı iki arkadaşını yanına alarak ‘King Slapper’ adlı oyunu yaptı. ‘Kral Tokatçısı’ adlı oyunu oynayarak Kral tokatlamanın tadını çıkartmak isteyenleri de ŞÖYLE alalım.