İÇİP İÇİP İZLENECEK FİLMLER: DAYS OF THUNDER

İÇİP İÇİP İZLENECEK FİLMLER: DAYS OF THUNDER


Tom Cruise Ve Nicole Kidman Aşki Başliyor


Bazı durumlarda bir film ne kadar patates olursa olsun bir o kadar da iyi olabiliyor. Siz de bu durumun bilincinde olarak; böyle bir filme TV’de ne zaman rastlasanız veya DVD’de ne zaman izlemeye başlasanız daha önce kaç kere izlediğinizin önemi olmadan keyiflenirsiniz. Açarsınız buz gibi tombul şişe biranızı, toplarsınız eşi dostu etrafınıza.

 

 

1990 yapımı Tony Scott filmi Days of Thunder’da bu tip filmlerden biri. Scott’ın Tom Cruise’la beraberliğini Top Gun’ın ardından sürdürdüğü, yetmezmiş gibi yanına o dönem doğal güzelliğinin zirvesindeki Nicole Kidman’ı da monte ettiği film, stock car yarışlarını konu alıyor. Malzeme itibarıyla fazlasıyla erkek filmi gibi duran Days of Thunder, oyuncularının çekiciliği sayesinde kadınları da ekrana kilitlemeyi başarabiliyor.

 

Tom Cruise ve Nicole Kidman aşkının başlamasına vesile olmasıyla da fazlasıyla hayırlara vesile bir film Days of Thunder. Düşünün; Tom Cruise, TV’de kanalları zaplarken bu filme denk geliyor. Nicole Kidman da hemen aklına geliyor haliyle. Efkarlanıyor ve buz gibi bir tombul şişe birayı açıp kafaya dikiyor…

 

 

Ya biz ne yapalım? Genç yarış pilotu Cole Trickle’ın Russ Wheeler ve Rowdy Burns’le rekabetine mi odaklanalım? Rowdy’le dostluğa dönüşecek rekabetinin hikayesine mi takılalım? Harry Hogge’le baba-oğul formatına dönüşen ilişkisine mi dikkat kesilelim? Claire Lewicki ile filizlenen aşkına mı gıpta edelim? Bizce hepsini yapalım; bir taraftan da buz gibi biraları hüpletelim. Hans Zimmer’ın soundtrack’leri de fon müziğimiz olsun bu sırada.

 

Adrenalin, ergen heyecanını tetikleyen senaryo, kısacası 90’lar temalı bir gişe filminden bekleyeceğiniz her şey var Days of Thunder’da!