JAMES FRANCO, SETH ROGEN’I TÜM ÇIPLAKLIĞIYLA SERGİLİYOR

JAMES FRANCO, SETH ROGEN’I TÜM ÇIPLAKLIĞIYLA SERGİLİYOR


Arkadaş Arkadaşa Bunu Yapar Mi?


Dünya üzerinde en çok gıpta ediğimiz arkadaşlıklardan biri de Seth Rogen ve James Franco'nun dillere destan dostluğu. Yedikleri ve içtiklerinin ayrı gitmemesi haricinde adeta yapışık ikiz gibi yaşayan, tam anlamıyla bir elmanın iki yarısı olan ikili, Hollywood'da eşine az rastlanır türden bir dostluğa sahipler. Birinin kavgası olsa diğeri mutlaka gelir, bir cümleye başlar diğeri tamamlar. Kısacası; farklı ana – babadan olma iki kardeş gibi Rogen ve Franco.

 

 

James Franco, Seth Rogen ve o meşhur saz arkadaşlarından oluşan ekibin oynadığı This Is The End'i hatırlarsınız. James Franco'nun evinin duvarlarında Seth Rogen'la ilgili tabloların olduğunu da hatırlarsınız belki. İşte o tabloların çok daha nü'leri bir sergiye malzeme oluyor. James Franco, Seth Rogen'ın pek de ayık kafayla çizilmediği belli olan resimlerini New York'taki Pace Gallery ve Los Angeles'taki OhWow Gallery'de sergilemeye hazırlanıyor.

 

 

Bu resimlerinden birkaçı, Franco'nun Instagram hesabında şimdiden teaser niyetine paylaşılmaya başlandı. Arkadaş arkadaşa bunu yapar mı? İşin içinde Franco – Rogen arkadaşlığı gibi standartların çok ötesinde bir arkadaşlık olunca sorunun cevabı da değişebiliyor.