LED ZEPPELIN’DEN DUYULMAMIŞ ŞARKILAR

LED ZEPPELIN’DEN DUYULMAMIŞ ŞARKILAR


Led Zeppelin Bir Araya Gelecek Mi?


Müzik tarihinin en ilham veren gruplarından Led Zeppelin’e ait daha önce duyulmamış şarkılar geldi. Aynı zamanda grubun bir daha birlikte sahne alıp almayacağı da kesinleşti.

 

Yakında ilk üç albümü özel bir set olarak yayınlanacak olan Led Zeppelin’in, bir araya gelmesi ve sahneye çıkması ihtimali Robert Plant tarafından hunharca katledildi. Led Zeppelin John Bohnam’ın ölümünün ardından dağılmış, birkaç sene önce John Bohnam’ın oğlu Jason Bohnam ile sahneye çıkmıştı. Bu ihtimali her daim göz önünde tutan Led Zeppelin hayranlarına seslenen Robert Plant, “Biliyorum, insanlar birleştiğimizi duymak istiyorlar ama kötü haber şu, ben artık şarkı söylemiyorum. Bu durumda bizim birleşme ihtimalimiz sıfır demektir.

 

 

Led Zeppelin’in, 2 Temmuz’da yayınlanacak olan seti bize ufak bir teselli olabilir. O sette yer alacak olan yeni Led Zeppelin şarkısı ve Whole Lotta Love’ın alternatif versiyonu yayınladı. Birleşme konusundaki kötü haberin üstüne ilaç gibi gelecek olan şarkıları dinlemek için sizi BURAYA ve ŞURAYA alalım.