MARIJUANA OTOMATLARI GELDİ

MARIJUANA OTOMATLARI GELDİ


Otmatikler çok Yakinda Otobüs, Metro Ve Metrobüs Duraklarinda


Colorado’da bu yılın başında serbest hale getirilen marijuana, kendi sektörünü oluşturmaya devam ediyor. Eski bir politikacı olan Tripp Keber, marijuana sektöründeki cevheri görüp elini çabuk tutanlardan. Keber, iki ay önce ot esanslı içecek, çikolata, soda, kek ve bilumum şey üzerine üretim yapan bir şirket kuracağını ve her köşe başına da bir otomat koyacağını açıklamıştı. 

 

 

Marijuana sektörünün geleceğine damga vurmakta kararlı Keber, kurduğu Dixie Elixirs & Edibles isimli şirketiyle üretime başladı başlamasına ama elini kendisinden daha hızlı tutan Amerikan Green adlı şirket, bu hafta sonu ZaZZZ isimli otomatlarını her köşe başına koymaya başladı. Otomatlardan ilk satın alan ise; yerel esrar kolektifi Herbal Elements oldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü Amerikan Green tarafından üretilen bir ZaZZZ otomat alan Herbal Elements, bu otomatını esrarkeşlerin hizmetine sundu. 

 

 

“Esrarın Willy Wonka’sı” olma yolundaki ilk adımını atan Tripp Keber’e bu satırlardan geçmiş olsun demek istiyoruz. Moralini bozmasın, bu sektördeki pastadan elbet kendisine de pay çıkacaktır.