MÜZİK DÜNYASINDA SALI PAZARI

MÜZİK DÜNYASINDA SALI PAZARI


İtiraflar, Videolar Ve Daha Bir Sürü Şey


1995 yılında Blur ve Oasis'in uğruna bir tek birbirinin ümüğünü sıkmadığı meşhur Battle Of Britpop, bugünlerde Damon Albarn'ü fazlasıyla güldürüyor. Country House ve Roll With It single'larının kapışmasına sahne olan günle ilgili olarak Reddit'te düzenlenen bir soru-cevap söyleşisinde konuşan Albarn, "İki şarkı da bir şeye benzemiyor." dedi.

 

 

Liam Gallagher'ın geçtiğimiz hafta Twitter hesabı üzerinden Melih Gökçeking yaparak OASIS yazması üzerine alevlenen reunion dedikoduları bizzat Noel Gallagher tarfından söndürüldü. Noel; "Yarım milyar pound veya yarım milyar adet prezervatif" karşılığında Oasis'i tekrar birleştirebileceğini söyledi.

 

 

The Libertines'in 4 yıl aranın ardından tekrar sahneye çıkmasına vesile olacak Hyde Park konseri hakkında konuşan Razorlight frontman'i Johnny Borrell, sahnede kendisinin yer alıp almayacağı ile ilgili soruya "Hayır" yanıtını verdi. Borrell, The Libertines'in ilk zamanlarında grubun bas gitaristiydi hatırlarsanız. Bir haftada 50 adet satan solo albümü onu çok uğraştırıyor olmalı…

 

 

Geçtiğimiz yıldan beri Balkanlar'dan gelen soğuk hava kütlesi gibi bizleri etkisi altına alan Banks fırtınası, 8 Eylül'de yayınlanacak çıkış albümü Goddess'la azalmadan devam edecek. Albümle aynı adlı single'ın yalancısıyız.

 

 

Optik indie rock abimiz Tom Vek, 8 Haziran'da piyasaya çıkacak yeni albümü Luck'ın ilk single'ı Sherman (Animals in the Jungle)'a çektiği başarılı videoyu yayınladı.