RADYO BOĞAZİÇİ 11. MÜZİK ÖDÜLLERİ’NDE PLAY TUŞU’NA BASIN

RADYO BOĞAZİÇİ 11. MÜZİK ÖDÜLLERİ’NDE PLAY TUŞU’NA BASIN


Ortamlarda Zülal'e Verdim Dersiniz


"Önemli olan yarışmaktı."

 

Gerçekten de öyle mi? Tabii ki öyle. Ama kazanmaktan da zarar gelmez. O yüzden sizlerden bir istirhamımız olacak sevgili, sayın, saygıdeğer, cici, seksi, tatlış, seksoş, çok çok yakışıklı, çok çok güzel Play Tuşu okuyucuları.

 

Bildiğiniz, bilmediğiniz, bilip de unutmak istediğiniz gibi sizlerle aynı yastığa baş koyalı 1 yılı devirdik. Bu süre zarfı içinde kah beraber güldük, kah beraber daha çok güldük, kah beraber üzüldük, kah beraber elimizi yumruk yaptık, kah beraber sinirlendik. Sizlerle bir şeyler paylaşmadan geçirdiğimiz güne lanet ettik. 

 

 

Bu süreç bizleri Radyo Boğaziçi 11. Müzik Ödülleri'ndeki En İyi Müzik Blogu/Sitesi Ödülü'nün kapısına kadar getirdi. Hepsi de birbirinden güzel blog ve sitelerle paylaştığımız bu onuru öpüp alnımıza koyuyoruz. Sadece bizim değil, sizin; yani hepmizin olacak bu ödülü almak için her Play Tuşu okuyucusunun ilkokuldan 5, ortaoğretimden 5, askerden 5, mahalleden 5, sokaktan da 4 arkadaşına oy verdirmesi gerekiyor. Hepsini toplarsanız 24 eder. Bu da Play Tuşu'nun bir kişiden alması gereken ortalama oy sayısını oluşturur.

 

Ay sonuna kadar sürecek oylamanın sonucunda 8 Mayıs'ta Ödül Töreni düzenlenecek. Eğer bugünden itibaren oyunuzu verirseniz, oylamanın bitiminden haftalar evvel şampiyonluğumuzu ilan etmememiz için hiçbir neden yok. Haydi güzel Play Tuşu okuyucuları! Şimdiden elinize, yüreğinize sağlık.

 

Oy vermek için ŞURAYA gidip, sayfayı like'ladıktan sonra en sağ alt köşede bulunan kutucukta mühürü taşırmadan Play Tuşu'na "EVET" demeniz yeterli.