SİNEMALARA HOŞ GELDİN BARBIE FİLMİ

SİNEMALARA HOŞ GELDİN BARBIE FİLMİ


Hoş Bulduk Play Tuşu


Küçükken bir kahramanmış gibi gördüğünüz Barbie ve türevi karakterleri büyüdükçe çok sıkıcı bulmaya başlayanlardan mısınız? Size çok sevineceğiniz bir haberimiz var; bir çocuk oyuncağı olarak hayatımıza giren Barbie bebeklerin filmi çekiliyor. Los Angeles Times’ın yaptığı açıklamaya göre filmin yapımına yıl sonunda başlanacak.

 

 

Sony ile oyuncakçı Mattel'in ilk işbirliğinin He-Man olması beklenirken; taşın altından Barbie Movie'nin çıkması sinemaseverleri biraz şaşırttı. Rio 2, What A Girl Wants gibi filmlerin senaryolarını yazan Jenny Bicks’in senaryosunu kaleme alacağı Barbie filmin yapımcılığını da Men In Black 3’nin yapımcılığını üstlenen Walter F. Parkes ile Laurie MacDonald ikilisi yapacak.

 

 

 

Yakın bir gelecekte sinemalarda boy göstermesi beklenen live action formatlı film, bayağı patates bir deneme olacakmış gibi geldi bize. Space Jam, Scooby Doo, Final Fantasy gibi filmlerden hatırlayacağınız live action formatı umarız Barbie’ye uyarlanırken; Gollumvari veya Lego Movie benzeri bir şekilde uygulanır.

 

55 yıllık geçmişinde 150’den fazla kıyafetiyle Prenses, Başkan, denizkızı gibi farklı birçok görünüme bürünen ikonik bebek Barbie’nin onca karakter arasından filmde hangi rolde yer alacağı ise açıklanmadı.