STAR WARS RESMİ KADROSU AÇIKLANDI

STAR WARS RESMİ KADROSU AÇIKLANDI


Eskiyle Yeni Harman Oldu


Play Tuşu büyük bir yükten kurtulmanın haklı gururunu yaşıyor. Her gün farklı bir dedikodusunu, kimin oynayıp kimin oynamayacağı hakkında Rus ruleti gibi haberini yapmaktan sıkılmadığımız Star Wars Episode VII'ın oyuncu kadrosu açıklandı. Yok Benedict Cumberbatch, yok Michael Fassbender diye büyük zar atanları ters köşeye yatıran haber, resmi Star Wars sitesinden yayınlandı.

 

John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson ve Max von Sydow'a orijinal üçlemenin kadrosundan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Kenny Baker eşlik edecek.

 

John Boyega'yı İngiliz filmi Attack The Block'u izleyenler hatırlayacaktır. Lando'nun kaynı rolünde izleyebiliriz kendisini.

 

Girls'ün Adam'ı Adam Driver'ı ise daha önce de belirttiğimiz gibi bir sith lord'u olarak izleyeceğiz.

 

Oscar Isaac'i Drive'da gül gibi karısı Carey Mulligan'ı ortada bırakıp mapus damına düşen kocası Standard olarak hatırlayabiliriz.

 

Ailecek oyuncu Gleeson ailesinden Domnhall'ı ise Harry Potter serisindeki Bill Weasley rolünden ve son olarak dikkatimizi çeken Richard Curtis filmi About Time'dan hatırlayabiliriz.

 

Andy Serkis bildiğiniz Gollum işte.

 

Daisy Ridley'i J.J. Abrams bile tanımıyordur.

 

 

Max von Sydow'u tanıtmamıza gerek yok sanırız.

 

 

Şöyle de güzel bir toplu fotoğraf bu haberi süsledi.

 

 

Önümüzdeki 10 yıla damgasını vuracak kadro budur.

 

Yönetmen J.J. Abrams, birkaç haftaya oyunculu çekimlerin başlayacağını söyledi ve yeni Star Wars sezonunun tüm camiaya hayırlı uğurlu olmasını diledi.