STEVEN SODERBERGH TV’DE KAN DÖKECEK

STEVEN SODERBERGH TV’DE KAN DÖKECEK


Clive Owen Da Suç Ortaği Olacak


Show TV'nin yaz aylarında tekrarlarını yayınlamaktan bıkmadığı Doktorlar yüzünden modern tıp dünyasına olan inancımızı kaybetmek üzereyiz. O yüzden ilacımızı modern tıbbın t'sinin ortalarda olmadığı 1900'lü yılların New York'unda arıyoruz.

 

 

Divxplanet'ta en çok download eldilen altyazılar listesinde zirve yarışına katılmasına beklediğimiz yeni dizi The Knick'ten ilk fragman geldi. Dizide yer alan isimler bile ilgi çekici olması için başlı başına bir sebep. Yönetmenliğini usta isim Steven Soderbergh'ün yapacağı 10 bölümlük mini dizi The Knick'in başrolünde maço görünümün ilk adreslerinden Clive Owen'ı izleyeceğiz. Modern tıbbın henüz filizlenmediği 1900'lü yılların New York'unda geçen dizide Owen, Dr. John W. Thackery'yi canlandıracak. The Knick'in müziklerinden Drive ve Only God Forgives'te harikalar yaratan Cliff Martinez'in sorumlu olması ise atmosferin ne kadar yoğun olacağını şimdiden kanıtlıyor.

 

İlk fragmandan anladığımız kadarıyla fazlasıyla kanlı bir macera bizleri bekliyor. Beklentilerimizin karşılanıp karşılanmayacağını bu yıl Cinemax kanalında göreceğiz.