AIRBNB İLE OT KEYFİ

AIRBNB İLE OT KEYFİ


Otseverler Airthc’de Takipleşiyor


Bu yılın başında Colorado’da legal hale gelen marijuana tüketimi sayesinde eyalette marijuana turizmi diye adlandırabileceğimiz bir alt sektör oluştu. Gazını alamayan marijuana sektörü; günden güne büyürken etrafındaki şeyleri de etkilemeye başladı. Son olarak; yurtdışı seyahatlerinde kısa süreli oda veya ev kiralamak için kullanılan web sitesi Airbnb de yaptığı açıklamayla bu rüzgara kendini kaptırdı. Airbnb, Colorado’yu ziyaret eden otsever tatilciler için yeni platformu AirTHC’yi tanıttı. 

 

 

AirTHC ile Colorado’ya gelen turistlerin ot dostu ev sahiplerinde konaklamaları kolaylaştırılarak kendilerini daha rahat hissetmeleri sağlanacak. AirTHC’nin gözü sadece konaklama üzerine değil; otla arası iyi barlar, restoranlar da ilgi alanına giriyor. Böylelikle eyalete ot sevdasıyla gelen turistlerin milli parklarda marijuana içip 5000 dolar ceza ödemek zorunda kalmaları da engelleniyor. 

 

 

Airbnb kurucularından Jordan Conner yaptığı açıklamada; “Bira, kayak ve müşterilerimizin isteklerinin yerine getirilmesini sağlayan mihmandar hizmeti konusunda da yenilikler yapmayı düşünüyoruz. Marijuana işin içine girince akıllara gelen negatif çağrışımın ortadan kalkmasını istiyoruz.” dedi.