BABA BENİ STAR WARS’A GÖNDER

BABA BENİ STAR WARS’A GÖNDER


Yeni Star Wars Filmlerinde Oynama Şansi Ayağiniza Geldi


Bütün koşturmaca, dedikodu, ardı arkası kesilmeyen haberler ve gelişmelerin ardından yeni Star Wars filmi Episode VII'ın çekimleri Abu Dabi'de başladı. Anakin ve Luke Skywalker'ın kütüğünün yazılı olduğu Tatooine'in çöl iklimine en iyi şekilde ev sahipliği yapacak yerlerden birinde gerçekleşen çekimlerde, yönetmen J.J. Abrams oldukça hayırlı bir iş için kamera karşısına geçti.

 

 

Film setinden ilk kez adamakıllı görüntülere tanıklık ettiğimiz videoda oldukça hayırlı haberler verdi Abrams bizlere. "Bir taşla iki kuş vurmak" eylemini Star Wars sayesinde gerçekleştirmek ister misiniz? Yeni Star Wars filminde yer almak ister misiniz? Torunlarınıza anlatacak bir hikayeniz olsun ister misiniz? Yardıma muhtaç çocuklara yardım elinizi uzatmak ister misiniz? Episode VII'a ait koleksiyonluk eşyalara kavuşmak ister misiniz? Cevabınız evetse; Star Wars: Force For Change projesinden desteklerinizi esirgemeyin.

 

Disney ve Lucas Film'in UNICEF'le ortaklaşa gerçekleştirdiği bu projede ŞU sayfadan yapacağınız minimum 10 dolarlık bağışla hem hayallerinize kavuşabilirsiniz hem de başkalarının hayallerinin gerçeğe dönüşmesine yardımcı olabilirsiniz. 

 

Episode VII'da figüran olarak yer alma, J.J. Abrams'ın davetiyle filmin çekimlerinin gerçekleşeceği Londra'daki Pinewood Studios'a girme şansı, filmle ilgili koleksiyonluk parçalara sahip olma ve film tamamlandığında herkesten evvel izleme fırsatı yapacağınız bağışlara bağlı olarak sizlerin olacak.

 

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere "Bir taşla iki kuş vurmak" fırsatını kaçırmayarak çoluğunuza çocuğunuza, eşinize dostunuza yıllarca anlatacağınız bir anınız olsun istiyorsanız hiç durmayın.

 

 

Yeni Tatooine sakinlerinden biriyle bu video vesilesiyle karşılaşmış olduk.