BİRA AÇTIRAN ALBÜMLER: THE BLACK ANGELS – INDIGO MEADOW

BİRA AÇTIRAN ALBÜMLER: THE BLACK ANGELS – INDIGO MEADOW


Psychedelic Rock'in Yaninda Tombul Şişe İyi Gider


Bir bira açtırıp keyfimizi yerine getiren albümlerin konuğu bu kez The Black Angels. Cayır cayır yanan gençlik ateşine birebir gelen ve dinlerken tüm öfkenizi uzaklara salacağınız bu albümü dinlemeden önce yanınıza birkaç tombul şişe almayı unutmayın. Çünkü albümün ortasında koltuktan kalkmak ağırlaşan bedeninizle epey zor olacak.

 

Teksas’ın bağrından kopup gelen ve son zamanlarda psychedelic rock türünün günümüzdeki en sağlam örneklerini müzikseverlerle buluşturan The Black Angels’ın bir araya gelişi bundan tam 10 sene öncesine dayanıyor. İlk albümleri Passover ile 2006'da müzikseverlerin tanıştığı Black Angels, 10 yıla 5 albüm sığdırıyor ve müzik konusunda gönlü zengin Teksas'ın nur topu gibi bir grubu daha oluyor.

 

Son albümleri bizlerle 2013’ün bahar aylarında buluşan The Black Angels’ın şarkıları ruhların gıdası olmaya devam ediyor. 13 şarkıdan oluşan albümün görsellerini hazırlayanlara bir saygı duruşunda bulunmak gerekiyor. Şimdi hemen tombul şişelerimizi bu enfes illüstrasyonları hazırlayanların şerefine kaldıralım.

 

Biralarınızı yudumlamaya albümden hangi parçayla devam etmek istersiniz?

 

Durun durun, hiç yorulmayın. Sizler için Indigo Meadow’dan seçtiğimiz parçalarla ballandıracağınız leziz bir bira deneyimi hazırladık. Sıkı tutunun, başlıyoruz.

 

Neredeyse müzik üzerine kafa patlatan tüm müzik dergilerinde göreceğiniz üzere, dünya üzerindeki en ‘cool’ gruplar listesinde her daim yer alan The Black Angels’in son albümü Indigeo Meadow, çoğu müzik yazarı tarafından hoş karşılanmadı. Ama biz bira keyfimizi hiç bozmadan, albüme de adını veren açılış parçası Indigo Meadow ile girişi yapalım, kararı da siz verin.

 

 

Şimdi albümden cayır cayır yanan bir parça daha geliyor.  Evil Things albümün ikinci sırasında yerleşen ve dilleri damaklara yapıştıran albümün en sağlam parçalarından biri. Şimdi tombul şişelerimizden birer yudum daha alalım ve yolculuğa devam edelim.

 

 

Albümde yer alan parçalardan biri de The Day. The Day’in canlı performansıyla birlikte yerinizde kendi kendinize sallanmaya başlayacaksınız ve en yakınınızdaki tombul şişeye sarılacaksınız.

 

 

Peki A Clockwork Orange'ı bilir misiniz? Biliyorsanız sever misiniz?

 

Seviyorsanız şimdi izleyeceğiniz video, The Black Angels'in son albümünde yer alan son parça. Parça bitmeye yakın basacak ateşin çaresini siz de bizim kadar iyi biliyorsunuz. Çünkü kocaman bir yudum bira ile hayat daha kolay.

 

 

İlhamını Velvet Underground'un The Black Angel's Death Song parçasından alan The Black Angels’ın son albümü Indıgo Meadow’dan dinlediğimiz parçalar şerefine son bir kez tombul şişelerimizi göğe kaldıralım, buzdolabının en soğuk köşesinden yeni biralarımızı alalım ve albümü tekrar dinlenmeye başlayalım.  Zaten bundan sonrası için koltuğa sırtınızı dayamaktan başka yapacak bir şey yok gibi.