ÇAMAŞIR KATLAMADA PENİS DEVRİMİ

ÇAMAŞIR KATLAMADA PENİS DEVRİMİ


Bunlari Da Mi Görecektik?


Dünya üzerinde yaratıcılığın sınırlarını zorlayacak yüzlerce proje var. Aynı zamanda yaratıcılığın yüreğine ateşler düşürecek kadar beter projeler de var. Bahsettiğimiz iki tipte onlarca örnekle karşılaşıyoruz her gün. Ama şimdi sizlerle paylaşacağımız projenin hangi gruba dahil olduğunu bir türlü kestiremedik. Belki siz bizlere yardımcı olursunuz diye umuyoruz. 

 

 

Hepimiz küçük yaşlarımızdan beri aşinayızdır. Annelerimiz bizleri çağırarak yeni yıkanmış çarşaf vs. gibi çamaşırları katlarken yardımımızı ister. Genellikle süreç şöyledir; Çarşaf iyice gerdirilir, bir sağa bir sola manevra yaparak düzgünce katlanır. Bildiniz değil mi?

 

 

Fotoğrafçı Cheyne Gallarde'ın bu süreci oldukça yanlış anladığını veya çamaşır katlama anılarının bir çocukluk travmasıyla pekiştiğini düşünüyoruz. Sanatçı, yattığı erkeklerin kıyafetlerini penis şeklinde katladığı projesi Dirty Laundry ile oldukça "farklı" bir projeye imza atıyor. Dolayısıyla Gallarde'ın aynı yastığa baş koyduğu erkek sayısı arttıkça bu projenin içeriği de genişleyecek.

 

 

Onlarca farklı alt metin yorumu çıkarılabilecek çalışmadan birbirinden penisli çamaşırlarla karşınızdayız.