DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNEN TARAFTARLAR

DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNEN TARAFTARLAR


Transfer Olan Oyuncuya Tepki Gösterdiler


Taraftarlar takımlarından ayrılan oyunculara her zaman tepki göstermiştir. Hele ki ayrılan oyuncu, takımın yıldızı konumundaki bir oyuncuysa gösterilen tepkiler oldukça sert bir kıvama da gelebiliyor.

 

 

Trabzonspor’dan ayrılarak Galatasaray’a transfer olan Burak Yılmaz’ın karton adamını asan Trabzonlular’ı anımsatan haberin kaynağı Amerika. Gelen tepkilerin boyutu ise; ülkemizdeki gibi sapkınlık derecesinde değil. 

 

 

Robinson Cano, New York Yankees adlı beyzbol takımıyla kazanmadık kupa bırakmadı. Defalarca ligin en iyi oyuncusu da seçilen Cano, bu yılın başında kendisine 10 yıl için 240 milyon dolar teklif eden Seattle Mariners'a transfer olmuştu. Cano, yeni takımıyla geldiği New York deplasmanında Jimmy Fallon’ın gaza getirmesiyle sahaya inmeden önce sokaklara çıktı.

 

New York sokaklarına Cano’nun bir karton adamını koyan Fallon ve ekibi yoldan geçenlere Robinson Cano hakkında ne düşündüklerini sordu. Takımdan ayrıldığı için Cano’yu yuhlayan taraftarlar bir anda karton adamın arkasından çıkan kanlı canlı Richard Cano’yu görünce dondu kaldı.

 

Ortaya çıkan komik, az komik ve çok komik görüntüler için sizleri aşağıdaki video’ya alalım. Fanatik taraftarların halleri görülmeye değer.