EZRA KOENIG DE SEINFELD’Cİ ÇIKTI

EZRA KOENIG DE SEINFELD’Cİ ÇIKTI


Seinfeld’in Video Oyununu Gördünüz Mü? 


Bas gitarın enfes sesiyle içimizi titrettiği Seinfeld'in tema müziğini düşünün. Şimdi onu biraz da modern kalıplar içerisine sokun. Siz bunu düşünedururken, Vampire Weekend'den Ezra Koenig Seinfeld müziğinin akapella versiyonunu çoktan yaptı bile. “Koenig neden durup dururken böyle bir şeyin altına girmiş?” derseniz de nedeni çok basit. Akapella, Seinfeld internet alemine yeni katılan Seinfeld video oyunu The Junior Mint için hazırlandı. Neden The Junior Mint derseniz de, Maltalı oyun tasarım ekibi Pippin Barr ilhamını Seinfeld’in 60. bölümünden almış. Zira 60. bölümün isminin ta kendisi de zaten The Junior Mint idi.

 

 

Twitter'daki @Seinfeld2000 hesabından geçtiğimiz akşam sorulan "Ya Seinfeld hala televizyonlarda olsaydı, nasıl birşeye benzerdi sevgili Twitter kullanıcıları?" tadındaki soruya Jerry'nin Instagram kullanacağı ve Elaine'in OKCupid ile sevgili bulacağı gibi komikli cevaplar gelmişti. Bu detayı vermemizin amacı da akapellalı Seinfeld oyun haberini köpürtenin bu hesap olması ve hesabı yöneten Jason Richards'ın Koenig ile arkadaş olması.

 

İsterseniz Jerry Seinfeld, isterniz Cosmo Kramer olabileceğiniz bu şirin mi şirin zaman öldürme oyununa BURADAN erişebilirsiniz.