FASHION QEYFİ: CUMA

FASHION QEYFİ: CUMA


Cfda Yilin Instagram'cisini Seçiyor


Bon Anniversaire Lanvin!

 

Fransız modaevi Lanvin, 125. yılını ikonik logosu için hazırladığı bir animasyon ile kutladı. Jeanne Lanvin tarafından 1889 yılında kurulan markanın logosu, Jeanne Lanvin ve o zamanlar 10 yaşında olan kızı Marguerite Marie Blanche ile 1907’de çekilen bir fotoğrafından esinlenerek 1923 yılında yaratıldı. Anne ve kızı arasındaki koşulsuz sevgiyi resmeden logo, animasyon film ile hikayesine yeni bir bölüm ekliyor.

 

 

 

En İyi Moda Instagram’cısı Kim Olacak?

 

Council of Fashion Designer of America’nın güzide üyeleri, Instagram’ın moda dünyası üzerindeki etkisini göz ardı edemeyeceklerine karar vermiş olacak ki, CFDA Ödülleri’ne Yılın İnstagram’cısı Ödülü’ni eklediler. Adaylar Rachel Zoe ve Stephanie Max’in de aralarında bulunduğu bir grup tarafından belirlenirken, #MyCFDA hashtag’i ile paylaşılan fotoğrafların en çok kalpleneni ödülü kapacak.

 

@dapperlou

 

@parisdust

 

@hokaytokay

 

 

Target x Altuzarra

 

1902 yılında kurulan, maymun iştahından ötürü iki kez isim değiştirip nihayet Target’ta karar kılan, Wallmart’tan sonra Amerika’nın en büyük ikinci indirimli perakendecisi, Carolina Herrera, Philip Lim, Derek Lam, Diane von Furstenberg, Isaac Mizrahi, Missoni, Jason Wu, Marc Jacobs, Proenza Schouler ve Tory Burch iş birliklerinden sonra ortaklık CV’sine Altuzarra’yı da ekledi. Minimal şıklığı sezonsuz kılan; ancak fiyatlarıyla cep yakan Altuzarra, Target iş birliği sayesinde 18-90 dolar fiyat aralığında satılacak koleksiyonu ile sonbahar gardırobunuzu kapatmaya geliyor. 14 Eylül’de satışa çıkacak koleksiyona, Target mağazalarının yanı sıra markanın internet sitesinden de ulaşılabilirsiniz.

 

 

 

Hedi Slimane’in Deklanşöründen Marianne Faithfull

 

Hedi Slimane, Saint Laurent Music Project için yeni ilham perisini buldu. Slimane, The Rolling Stones’un Yoko Ono’su olayazmış, Mick Jagger’ın tatlı belalısı, 67 yaşındaki şarkıcı, sanatçı, oyuncu Marianne Faithfull ile müziğin moda üzerindeki etkisini Saint Laurent vasıtasıyla kutlamaya devam ediyor. Kim Gordon, Courtney Love, Daft Punk, Christopher Owen ve Marilyn Manson’lı line up’ına 70’e merdiven dayayan ama mihrabı hala yerinde olan Faithfull’u ekleyen Slimane, şarkıcının Eylül’de çıkacak Give My Love to London albümünün de tanıtımına katkıda bulunmuş oldu.