FLAPPY BIRD’ÜN YAPIMCISI BAŞIMIZI YAKMAYA GELİYOR

FLAPPY BIRD’ÜN YAPIMCISI BAŞIMIZI YAKMAYA GELİYOR


Yeni Oyun Salgini Kapida


2013'ün en akılda kalıcı ve en ızdırap verici anlarından biri de hiç kuşkusuz ki Flappy Bird salgınıydı. Kuş Gribi hastalığının mobil oyun hali olarak adlandırabileceğimiz Flappy Bird, yapımcısı Dong Nguyen'in kısa sürede fenomen haline gelip köşeyi dönmesine, bizlerin ise oyun başında geçirdiğimiz saatler yüzünden beyin fıtığı olmamıza ön ayak oldu.

 

Neyse ki Nguyen oyunu kısa süre sonra piyasadan çekmeye karar verdi, halihazırda Flappy Bird indirmiş olanlar kendini şanslı/şanssız hissetti. Kısa sürede köşe olan Nguyen, tahminimizce "Bas bas paraları Leyla'ya" türünden bir hayat yaşadı. Tüm bu sansasyon bitti gitti derken gündeme düşen yeni haber, ikinci bir Flappy Bird salgınına çeyrek kaldığını gösteriyor.

 

 

 

 

Dong Nguyen, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla yeni bir oyun üzerinde çalıştığını duyurdu. Anlayacağınız kısa bir süre sonra şu an için sadece bir screenshot'ı paylaşılan 8-bit oyun, yeni bir salgın başlatabilir. Ona göre ayağımızı şimdiden denk almalı, boşa gidecek saatlerimizle şimdiden vedalaşmalıyız.