İNGİLTERE’NİN EN ZENGİN GENÇ MÜZİSYENLERİ AÇIKLANDI

İNGİLTERE’NİN EN ZENGİN GENÇ MÜZİSYENLERİ AÇIKLANDI


Banka Hesabi Konuşan ünlüler Listesi


Sunday Times, 30 yaşın altındaki İngiliz müzisyenleri gelirlerine göre listeledi. Çıkan sonuçlara göre; son 12 ay içerisinde 15 milyon sterlin gelir elde eden Adele, toplamda da 45 milyon sterline sahip olduğu için İngiltere müzik sahnesinin Ali Ağaoğlu'su oldu.

 

 

Adele’in en yakın takipçisiyse; CD sokup çıkartmaktan ekmek parası kazanan yıldız DJ Calvin Harris oldu. Forbes'un En Çok Kazanan DJ'ler listesinde geçen yıl elde ettiği 46 milyon dolarlık kazançla birinci sıraya oturan Calvin Harris, Sunday Times’ın açıkladığına göre 30 milyon sterlinlik servetin sahibi olarak Adele’in hemen arkasında yer aldı.

 

 

 

Calvin Harris’i 16 milyon sterlinlik banka hesabıyla güzeller güzeli Cheryl Cole takip etti. Sunday Times, Cheryl Cole’un ardından dördüncü sırada One Direction’a yer verdi. Buna göre grubun her bireyinin geliri ortalama olarak 14 milyon sterlin civarında. İngiliz indie folk prensleri Mumford and Sons’ın frontman’i Marcus Mumford da Leona Lewis gibi 13 milyon sterlinlik servetiyle listede kendine yer buldu. 

 

 

Peki Alex Turner ne kadar ne kadar kazanıyor? Çok kazanıyor sevgili arkadaşlar. Kendisi, 9 milyon sterlinlik geliriyle listenin 14. sırasında kendisine yer buldu.