INSTAGRAM’DAN RIHANNA’YA KIRMIZI KART

INSTAGRAM’DAN RIHANNA’YA KIRMIZI KART


Ocak Dişisin Rihanna


Sere serpe başlıklı fotoğraflarıyla Fransız dergisi Lui Magazine'de güneş görmeyen yerlerini bizlerle paylaşan Rihanna, Instagram tarafından gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı. Sebebi ise; şarkıcının dünya nüfusunun yarısının halihazırda gördüğü bu fotoğrafları kendi Instagram hesabında da paylaşması.

 

 

"Fenomenliğe mi kasıyor acaba?" dedirten kareler, Instagram'ın "Çıplaklığa Karşıyız Timi" tarafından fark edilince Rihanna evvela sarı kartla cezalandırıldı. "Sakin ol şampiyon" mesajlarına rağmen hiç oralı olmayan RiRi, çıplak fotoğraflarını beşinci viteste paylaşmaya devam edince Instagram Abi de gereğini yaptı. Artık Rihanna'nın bir Instagram hesabı yok. Hayranlardan gelen tepkiler ise; bir sosyal medya galeyanına ön ayak olabilecek cinsten. "Rihanna yoksa, biz de yokuz." diyerek Instagram'ı dayakla tehdit eden Rihanna hayranlarının bir sonraki adımı merakla bekleniyor.

 

Sansürün S'sine inanmayan Play Tuşu ekibi olarak, mevzu bahis baldırı değil her yeri çıplak Rihanna fotoğraflarını sizlerle bir kez daha paylaşmak boynumuzun borcudur.