MÜZİĞİ ÇOK YAKINDA GİYEBİLECEĞİZ

MÜZİĞİ ÇOK YAKINDA GİYEBİLECEĞİZ


Müzik Yaratan Kiyafetler Yolda


Müziği giyilebilir hale getiren SubPac adlı projeyle karşınızdayız. Müziği fiziksel olarak damarlarında hissederek deneyimlemek isteyenler, Subpac için şimdiden beklemeye geçse iyi olur.

 

SubPac, vücudunuza doğrudan düşük frekansları aktarıyor ve müzik deneyimi için yeni bir fiziksel boyut sağlıyor. Müzikte yaptığı ölçümlemeleri çanta gibi görünen aparatıyla vücuda yansıtan SubPac, eşsiz bir müzik dinleme tecrübesi vaat ediyor.

 

SubPac | Feel Your Music from SubPac on Vimeo.

 

 

SubPac adlı alet, sırta geçirilen çantası ve özel kulaklıklarıyla; bir davul kick'inden, dinlediğiniz şarkıdaki baslara kadar her sesin organik halini ve zenginliğini hissetmenizi sağlamakta. Nerede müzik dinlerseniz dinleyin kulüp konforunda bir müzik deneyimi sizleri bekliyor olacak.

 

 

 

Elektronik müziğin efsane isimlerinden Richie Hawtin, SubPac’in müziğin gidişatını değiştireceğini düşünüyor. Hawtin, “Herhangi bir müziği içinizde tam olarak hissedemezseniz onu sevip sevmediğinize nasıl karar verirsiniz ki?” diyerek SubPac’e olan hayranlığını dile getiriyor.

 

 

İlk üretilen SubPac’lerin hepsini anında satan şirket, ön siparişlerinizi bekliyor. Richie Hawtin ile SubPac deneyimi sonrasında yapılan röportaj ise şöyle;