MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ

MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ


Düetler, Videolar Ve Daha Neler Neler


Kanye West sadece evliliğiyle değil, yeni şarkısıyla da gündemi işgal ediyor. Muhtemelen yıl sonuna doğru yayınlanacak yeni albümde yer alacak God Level'ın prodüksiyonunu Hudson Mohawke, 88-Keys, Mike Dean ve Noah Goldstein üstleniyor. Şarkının tam versiyonu henüz ortalıklta yok. Şimdilik idare ediverin.

 

 

Tam da Mac DeMarco'nun şanına yakışır bir videoyla karşınızdayız. Her albümüyle çatıyı biraz daha yükseğe koyan DeMarco diskografisinin şimdilik son üyesi olan Salad Days'de yer alan Passiong Out Pieces'ın artık bir videosu var.

 

 

Beck de Bat For Lashes da saygıda kusur edilmemesi gereken iki isim. Peki bu oldukça mühim iki isim aynı şarkıda yer alırsa? An itibarıyla yer aldılar bile. Beck ve Bat For Lashes'ın aynı şarkıya baş koyduğu Under The Indigo Moon, İngiliz moda evi YMC'nin kısa filminin soundtrack'liğini üstleniyor.

 

İkili daha evvelden Twilight soundtrack'i için de beraber çalışmıştı.

 

 

Bugün düetlerin günü diyebiliriz. Önce Alex Turner ve Miles Kane, ardından Beck ve Bat For Lashes, şimdi de Kings Of Leon ve Chris Martin. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Radio 1's Big Weekend birçok süprizi de beraberinde getirdi. Bunların sonuncusu Kings Of Leon ve Coldplay frontman'i Chris Martin'in buluşması oldu. Sırtına gitarı geçiren Martin, Kings Of Leon – Beacuse Of The Times'ın incisi Fans'de gruba eşlik etti.