RED BULL MUSIC ACADEMY’DEN MICHAEL MAYER KIYAĞI

RED BULL MUSIC ACADEMY’DEN MICHAEL MAYER KIYAĞI


Bu Akşam Babylon İstanbul'da!


Haftalık mesainin bitiş düdüğünü çalan cuma günlerinde insanoğlunun kendisine sorduğu sorulardan biri de "Bu akşam ne yapsam?"

 

Çağımızın vebası diyebileceğimiz bu sorunun cevabını bulmak için kılı kırk yarar insanlar. Gece hayatının kendisine sunduğu alternatifler arasında yoğun bir beyin fırtınası yaşar. Arkadaşlarıyla volümü yüksek tartışmalara girer. Yoğun düşüncülerin sonucunda kendisi için en doğru olanı bulmaya çalışır. Lakin; seçiminin sonucunda hüsrana uğradığı anlar azımsanamayacak kadar fazladır.

 

 

Biz size bu gecenin yüzleri yüzde yüz güldürecek konserini önermeye talibiz. Her etkinliğine kefil olduğumuz Red Bull Music Academy, elektronik müziğinin ağır toplarından birini Babylon İstanbul'a getiriyor bugün. 

 

Bu geceki Red Bull Music Academy event'inin assolisti, efsanevi DJ ve prodüktör Michael Mayer olacak. Almanya elektronik müzik sahnesinden dünya elektronik müzik sahnesine aklı başında her dinleyiciye hitap etmek için transfer olan Mayer, aynı zamanda kült plak şirketi Kompakt'in de kurucularından biri.

 

 

Dünya gözüyle izlediğimiz hiçbir Red Bull event'inden memnuniyetsuz ayrılmadık çok şükür. Bu gece gerçekleşecek etkinlikten de alnımızın akıyla ve bol eğlenceyle ayrılacağımıza adımız gibi eminiz.