SAHNEDE MORRISSEY’İN BAŞINA NE GELDİ?

SAHNEDE MORRISSEY’İN BAŞINA NE GELDİ?


Morrissey Olmak Da Zor


Geçtiğimiz akşam Kuzey Amerika turuna start veren Morrissey'in başına turun San Jose ayağında gelmeyen kalmadı. Kaliforniya Şehir Tiyatrosu salonunda verdiği konser esnasında sahneye çıkan Morrissey hayranı, sanatçıya zor anlar yaşattı. Güvenlik görevlilerinin arasından seri hareketlerle sıyrılan ve sahneye dalan Morrissey hayranı hızını alamayıp Morrissey'e çarptı. Haliyle de konsere ara verilmesine neden oldu.

 

Görüntülerden anlamak güç ama Stereogum ve TMZ'nin haberine göre hızını alamayan hayran Morrissey'i yere düşürdü. Bir konser seyircisinin o sırada akıllı telefonuna yansıyan görüntüler ise şu şekilde:

 

 

Daha sonra performansına üç ay sonra çıkacak yeni solo albümünden The Bullfighter Dies ve Earth Is the Loneliest Planet isimli parçalarla devam eden Morrissey'in evine nasıl bir halet-i ruhiye içinde döndüğü bilinmiyor. 

 

Haberimizi sonlandırırken hemen hatırlatalım:  Yeni Morrissey albümü World Peace Is None of Your Business, Temmuz'da müzik market raflarında olacak. Bunlar da gelecek yeni albümden tadımlıklar: