SETH ROGEN’DAN JAMES FRANCO’NUN ÇİZDİĞİ TABLOLARI HAKKINDA

SETH ROGEN’DAN JAMES FRANCO’NUN ÇİZDİĞİ TABLOLARI HAKKINDA


Arkadaş Arkadaşa Bunu Yapar Mi?


Bu aralar James Franco ne içiyor çok merak ediyoruz. Yaptığı açıklamalardan dolayı, pek inanmasak da uyuşturucu maddelerle arası olmadığını biliyoruz. Hal böyle olunca da geriye tek bir seçenek kalıyor; su içse yarıyor Franco'ya. Kafası doğuştan iyi Franco, son zamanlarda özellikle Instagram hesabında bunu kanıtlamak içinden elinden geleni yapıyor.

 

Sizlere geçtiğimiz hafta James Franco'nun Instagram hesabında post'ladığı Seth Rogen'ın nü tablosundan bahsetmiştik. Elinde bu tablolardan çok daha fazlası bulunan Franco'nun bir sergi açmayı planladığından da bahsetmiştik. Çıplak tablolarıyla bu sergiye meze olacak Seth Rogen'da şimdi söz.

 

 

Jimmy Fallon'ın The Tonight Show'una katılan Rogen, ilgili çıplak tablosu hakkında açıklamalarda bulundu. Fallon'ın "James Franco'ya 'Ne ayaksın oğlum?' diye sordun mu?" sorusuna Rogen'ın cevabı; "Açıkçası alacağım cevabı tahmin ettiğim için sormaya korktum." oldu. Bunun ne kadar garip bir durum olsa da kendisini onurlandırdığından da bahseden dünyanın en kendine has gülüşlerinden birine sahip aktör, Fallon'ın eline kağıt kalem tutuşturması üzerine Franco'nun çıplak bir çizimini yaptı. Sonuç ise pek iç açıcı değildi…