SİNEMADA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ

SİNEMADA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ


Yoklama Var


Steve Carrell Ve Channing Tatum’lu Foxcatcher’dan Fragman Geldi

 

Steve Carrell’in Steve Carrell olmaktan en uzak halini sergilediği ve Channing Tatum’un kendini ispatladığı Foxcatcher’dan ilk fragman geldi. Güreş şampiyonu kardeşler Mark ve Dave Schultz’un hayatını anlatan film, Mark Schultz’un biyografisinden uyarlandı. Moneyball ve Capote’nin yönetmeni Bennett Miller’in dümene geçtiği Foxcatcher, Kasım civarı vizyona girecek.

 

 

 

True Blood’ın Yedinci Sezonundan İlk Fragman

 

Bu sene bütün yaratıkları yanına alıp gidecek olan True Blood’ın final sezonundan ilk resmi fragman geldi. Vampirlerle insanların bir arada yaşayıp yaşamayacağını sorgulayarak başlayan ama zamanla her çeşit yaratığı işin içine katan True Blood’ın son sezonu 22 Haziran’da başlıyor.

 

 

 

Hugh Jackman: “Kambersiz Düğün, Wolverine’siz Avengers Olmaz.”

 

Wolverine olarak bilinçaltımızda hatırı sayılır bir yer elde eden Hugh Jackman, X-Men: Days Of Future Past öncesi konuştu. Wolverine’in Avengers kadrosunda olması gerektiğine inanan Jackman, “Eğer süper kahramanlardan bir takım yapıyorsanız, o takıma Wolverine’i de dahil etmelisiniz. Kambersiz düğün, Wolverine’siz Avengers olmaz.” dedi.

 

 

Günlük Guardians Of The Galaxy Dozu Gelmiştir

 

Marvel’in taksit taksit yayınlamaya karar verdiği Guardians Of The Galaxy’den ikinci resmi fragman geldi. Dünyayı kurtarmak için elinden geleni ardına koymayan dört emekçinin hikayesini anlatan Guardians Of The Galaxy, 1 Ağustos’ta vizyonda olacak.