SİNEMADA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ

SİNEMADA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ


Yoklama Var


1954 Sürüm Godzilla’nın Soundtrack’i Gelmiştir

 

Şu ara herkesin en sevdiği yaratık olan Godzilla’nın 1954 sürümünün soundtrack’i 60 yıl sonra ilk kez gün yüzüne çıktı. Toho’nun da elinin değdiği soundtrack, akşam neşeniz olmaya aday. Dinlemek için sizi BURAYA alalım. 

 

 

 

Kristen Stewart’ın Son Filmden Fragman

 

Oliver Assayas’ın yönettiği, Kristen Stewart, Chloe Grace Moretz ve Juliette Binoche’ın başrollerinde olduğu Clouds Of Sils Maria’dan fragman geldi. Bugün Cannes Film Festivali’nde prömiyerini yapacak olan film, 1 Aralık’ta vizyonda olacak.

 

 

 

Eli Roth Televizyona Transfer Oldu

 

Grindhouse ve Cabin Fever’ın yönetmeni Eli Roth, sinemada insanları yeterince korkuttuğuna karar verdi ve televizyona transfer oldu. Roth, South Of Hell adlı dizinin pilot bölümünü yönetecek. Bu pilot bölümde 10 kişiden 7’sinin kolunun kopmasını bekliyoruz.

 

 

 

Comedians In Cars Getting Coffee’nin Dördüncü Sezonundan Ses Var

 

Jerry Seinfeld’i komedyenleri bir arabaya atıp, kahve içmeye çıkardığı Comedians In Cars Getting Coffee’nin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda Jerry Seinfeld ile yolculuk etmeye hak kazanan isimler; Aziz Ansari, Robert Klein, Sarah Jessica Parker, Jon Stewart ve George Wallace oldu. Serinin yeni sezonu 19 Haziran’da başlıyor.